no-name
80+ Silver
Elinizde sözleşme kozu var olmadı THH'ye de gidebilirsiniz eğer uğraşmak isterseniz
Elinizde sözleşme kozu var olmadı THH'ye de gidebilirsiniz eğer uğraşmak isterseniz
ne alaka sen nasıl ödediysen öyle iade olur, + - birbirini götürecek tek kaybın kart limiti düşerBen şuan ürünün ne geleceğinde değilim. Taksitle sipariş verdim, kabul etmediğim şey paramın taksit taksit ödenmesi. Buna bir itiraz edemez miyim? Kendisi iptal edecek ve ben paramı taksit taksit alacağım böyle bir dünya var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum satış sözleşmesi bu;
Alıntıyı görüntüle
Eskiden arkadaşın dediği gibiydi doğru ama birkaç ay önce değiştirdiler iadeler taksit taksit değil direk iade edilecekne alaka sen nasıl ödediysen öyle iade olur, + - birbirini götürecek tek kaybın kart limiti düşer
Dün bende insanların aklına kurt dusurenlerdendim çünkü benzer numarayı daha önce bana ve bir internet kafeci abi var aile dostu ona da çektiler söve söve uğraştık sonra. Ben orada iki tane ürün kodunu görünce aha dedim bunun ucuzunu gönderir bunlar yemliyorlar yine diye girdi kafama. Sonrasında adamlar iade hakkınız var bir mağduriyet yok hemen iade alalım diyor. Ben böyle bir olay yaşadım kelime oyunu yapıyorlar sonra da sizin almak istediğiniz ürünün o kadar ucuza satılma ihtimali yok filan diye üste çıkıyorlar uzatıncaDün içime kurt düşürdünüz almadım adamsunuz. Bilgili arkadaşlar.
garanti de limit düşmüyor diğer bankalarda nasıl bilmiyorumne alaka sen nasıl ödediysen öyle iade olur, + - birbirini götürecek tek kaybın kart limiti düşer
benim amazon iadelerim taksit taksit geliyor halaEskiden arkadaşın dediği gibiydi doğru ama birkaç ay önce değiştirdiler iadeler taksit taksit değil direk iade edilecek
hocam bende iadelerde direk tüm ücretini yatırıyolar diye biliyorum eskidendi senin dediğin.ne alaka sen nasıl ödediysen öyle iade olur, + - birbirini götürecek tek kaybın kart limiti düşer
direk düşüyor ama taksit taksit karşılık olarak geçiyor limit eski haline geliyor 4 taksitse her taksidin altına iade olarak görünüyor nötrlüyor harcamayı.Eskiden arkadaşın dediği gibiydi doğru ama birkaç ay önce değiştirdiler iadeler taksit taksit değil direk iade edilecek
davan yoktur thh başvurun vardır, oraya ödeyeceğin avukat masrafını bu fiyatın üstüne ekler 2k monitör alırsın. aç xiaomi airfryer konusunu bak..Milleti mi korkutuyorsun açsın ne olacak sonuç önemli bu kadar korkmayın aktif 5 davam var tek eksisi uzun sürmesi böyle şeylere sürekli göz yumarsak hep devam eder
Bir yerde okumuştum artık taksitli alışverişler direk iade olacak diye şimdi bulamadım demek ki aynı durum devam ediyordirek düşüyor ama taksit taksit karşılık olarak geçiyor limit eski haline geliyor 4 taksitse her taksidin altına iade olarak görünüyor nötrlüyor harcamayı.
para komple iade oluyor ama ekstrede taksit olarak görünüyor limitin eski haline geliyor. bir fark yok yani aydan aya geçmiyor hesabaBir yerde okumuştum artık taksitli alışverişler direk iade olacak diye şimdi bulamadım demek ki aynı durum devam ediyor