Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Acer 2k 165 hz monitör 3599 TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
peki söyle bişey var ben bu ürünü alsam gelse kullansam tüketici heyete şikayet etsem iade alınabilir mi gene kullandım diye elimde patlar mi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
peki söyle bişey var ben bu ürünü alsam gelse kullansam tüketici heyete şikayet etsem iade alınabilir mi gene kullandım diye elimde patlar mi.
Kullandın diye elinde patlar diye biliyorum. Çünkü ürünü o şekilde kabul etmiş oluyorsun. Zamanında ayakkabıda sıkıntı yaşamıştım kullanma demişlerdi kutusunda dursun dediler. Aynı mantıktır gene

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mehmet arslan
Ürünü iptal ediyorum o zaman 2k gelirse diye bir ihtimal ile monitör beklemenin manası yok

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Ya bu işin iki taraf içinde en sağlıklı yöntemi, satıcının siparişleri iptal etmesi. Satış sözleşmesinde yazanın dışında bir ürün göndermek istemeyecekler diye düşünüyorum, bence tüm siparişler satıcı tarafından iptal edilecek.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
davan yoktur thh başvurun vardır, oraya ödeyeceğin avukat masrafını bu fiyatın üstüne ekler 2k monitör alırsın. aç xiaomi airfryer konusunu bak..
Hocam öncelikle hayatımı benden iyi bildiğiniz için teşekkür ederim
Başvurum yoktur davam vardır çünkü davam var yazdım Başvuru değil DAVA yazdığıma göre davadır umarım anlamışsınızdır.
O olayı da en başından beri takip ediyorum açmama gerek yok

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
HASER
Yanlışlık olmuş 1080 p gelecek diyorlar. Hediye kodu da verilmeyecekmiş gibi konuştu müşteri hizmetleri. Kod verilme ihtimali hiç yok o zaman bilen var mı?

ahmetbirs

80+ Bronze
dün gece bir arkadaş gelmeyecek diyenlere iptal olacak diyenlere yanlış ürün gelecek diyenlere İNANMAYIN arkadaşlar bunlar cart curt diyordu, umarım kendince şaka yapmıştır öyle hararetli hararetli eğer yapmamışsa ailevi değerlerine bi vole vuruyum

ens1928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
enes
İptal etsek mi beklesekmi mesafeli satış sözleşmesindeki ürün harici başka ürün göndermek yerine onlar iptal etsede bu bilinmezlik ortadan kalksa

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom