Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Acer 2k 165 hz monitör 3599 TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Utku EREN
Ben şuan ürünün ne geleceğinde değilim. Taksitle sipariş verdim, kabul etmediğim şey paramın taksit taksit ödenmesi. Buna bir itiraz edemez miyim? Kendisi iptal edecek ve ben paramı taksit taksit alacağım böyle bir dünya var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum satış sözleşmesi bu;

Alıntıyı görüntüle
satışı siz iptal ederseniz paranızı taksit taksit alırsınız ama satışı satıcı iptal ederse paranız direlt hesabınıza geçer . Birkaç gün önce trendyol müşteri hizmetlerinin bana söylediği buydu ve bu şekilde de olmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen
İptal ettim ve hesabıma doğrudan bütün para geçti

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
İnsan çok arada kalıyor be

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
1672654238209.png

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Bence satış sözleşmesinde UM.HE3EE.P05 olan tüm siparişleri iptal edecekler. Göz göre göre farklı ürün gönderemezler.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet arslan
abi bu ne böyle birisi diyor ki 1080p gelecek birisi kod da ne yazıyorsa o gelecek birisi kodu sildiler diyor cidden çok kafam karıştı bi monitör alacağız alt üstü
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünü iptal edip iade edersem evime geldiğin de kargo ücreti alacaklar mı iade için bende ona göre bekleyeceğim.

melih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Melih arslan
Canlı destek bana p11 gelicek dedi telefon ile aradım size p05 modeli gelicek gelmezse ekran görüntüsü alın islem yapın size bu model gelicek dediler ben beklemek istiyorum açıkçası ama ugrasmak istemiyorum bunlar ne sattiklarini bilmiyorlar ve bende cok kararsızım bakalim

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Canlı destek bana p11 gelicek dedi telefon ile aradım size p05 modeli gelicek gelmezse ekran görüntüsü alın islem yapın size bu model gelicek dediler ben beklemek istiyorum açıkçası ama ugrasmak istemiyorum bunlar ne sattiklarini bilmiyorlar ve bende cok kararsızım bakalim
Noluyor biri özet geçebilir mi ürün yollanmadımı

SuxSmile

80+
Benim, uğraşacak zamanım olmadığı ve acer markası zaten çokta kafama yatmadığı için iptal ettim. Fakat biraz geniş zamanda olsam kesinlikle bu işin peşine düşerdim. Üzerine zaman ve emek kaybından tazminat davası bile açardım. Eğer ürün elinde yoksa bir üst modelini göndermek zorundasın, alt modelini değil!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom