kardeş ürün değişmiş diyelim de fiyatı nasıl aynı kaldı onu söyler misin 2k 3600tl ise 1080p 3k falan yapsalar anlarım ama içerik değişip fiyat aynı kaldıysa ürün içeriği hatalıydı düzeltildi bence. ben aldım iptal ettim bu saatten sonra 2k göndereceklerini de düşünmüyorumtemsilcilere güvenmeyin. tam tersi ben geleceğini düşünüyorum.bekleyip göreceğiz.o soru cevaplar bgnün cevapları zaten ürün değişmiş full hd bugün. en fazla iade ederiz kaybedecek tek şey zaman
düşünmüyorsun iptal etmişsin.bende düşünüyorum ve artırıyorum.kısmet bakalım.acele etmenin manası yok.kardeş ürün değişmiş diyelim de fiyatı nasıl aynı kaldı onu söyler misin 2k 3600tl ise 1080p 3k falan yapsalar anlarım ama içerik değişip fiyat aynı kaldıysa ürün içeriği hatalıydı düzeltildi bence. ben aldım iptal ettim bu saatten sonra 2k göndereceklerini de düşünmüyorum
En azından hediye çeki vermeleri lazım. Aslında durum netti gece yazdık ama sakalımız yok.İndirim yazmıyor, ürün yeni listelenmiş, 1080p olanın kodu başlığında mevcut, 2K olanın ayrı linki Trendyol'da mevcut.
Bence sonuç: Başlık ve ürün detayları hatalı, ekran 1080p
Hediye çeki için alınabilir.![]()
Hala Trendyol da ürün görseli yanlış ve satın alan kişiler ile iletişime geçmediler. Arayanlar kendi meraklarını gidermek için arıyorlar. Beklemek isteyenler aciliyetleri yoksa bekleyebilir. Mesafeli satış sözleşmesinde yazan üründen farklı başka ürün gönderilemiyor diye biliyorum. Doğru bilgi olmadan varsayımsal ilerliyoruz. Trendyol'un sorumsuzluğu bir açıklama yapılmalıydı oldu da ürün 2K geldi. İptale basanlar ne olacak?
Hocam linkte 1080p çıkıyor![]()
ACER ED273UP UM.HE3EE.P11 27" 1ms Curved FHD Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER ED273UP UM.HE3EE.P11 27" 1ms Curved FHD Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
başka ürün gönderemez doğru da yazdığı kodda ürün yok iki farklı modelin kodu mix yapıp koymuşlar resmenHala Trendyol da ürün görseli yanlış ve satın alan kişiler ile iletişime geçmediler. Arayanlar kendi meraklarını gidermek için arıyorlar. Beklemek isteyenler aciliyetleri yoksa bekleyebilir. Mesafeli satış sözleşmesinde yazan üründen farklı başka ürün gönderilemiyor diye biliyorum. Doğru bilgi olmadan varsayımsal ilerliyoruz. Trendyol'un sorumsuzluğu bir açıklama yapılmalıydı oldu da ürün 2K geldi. İptale basanlar ne olacak?