Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Acer 2k 165 hz monitör 3599 TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Satış sözleşmesi en büyük kanıtımız şuan, bakalım nolacak

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
ben iptal edicem sanırım ya satıcı ve destek hattı inatla 1080p gelicek diyor diretmenin manası yok

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hatta bir ekleme yapayım. Geçtiğimiz aylarda Amazon üzerinden 8.5 L airfryer almıştım. Aldığım ürünün linki daha sonra 6 L olarak değiştirildi. Yani şuan Trendyol da olduğu gibi ürünün üzerine tıklayınca 6 L olan modele atıyordu sistem. Amazon'a ulaşıp bu değişikliği sorduğumda bana ''Siparişiniz için gelen onay mailinde hangi ürün yazıyorsa size o ürün teslim edilir. Satış sayfasındaki değişiklikler sizi bağlamaz.'' diye yanıt verilmişti. Temsilcinin dediği gibi oldu, satın aldığım model bana ulaştı. Alın bu bilgiyle ne yapıyorsanız yapın :D
Sorun şu ki amazon dünyanın en iyi firması Trendyol ise dünyada en kötüsü mü bilemem ama TR'nin en kötü firması. Amazon adamdır.

charungns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Güneş
Arkadaşlar satın aldığımızda ürünün var olan ekran görüntülerini atarsanız tüketici haklarına gittiğimizde kullanırız

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Satıcı trendyolsa acımayın, iptal etmeyin THH'ye gidin bence. Beter olsun, çakallar.

Hatta bir ekleme yapayım. Geçtiğimiz aylarda Amazon üzerinden 8.5 L airfryer almıştım. Aldığım ürünün linki daha sonra 6 L olarak değiştirildi. Yani şuan Trendyol da olduğu gibi ürünün üzerine tıklayınca 6 L olan modele atıyordu sistem. Amazon'a ulaşıp bu değişikliği sorduğumda bana ''Siparişiniz için gelen onay mailinde hangi ürün yazıyorsa size o ürün teslim edilir. Satış sayfasındaki değişiklikler sizi bağlamaz.'' diye yanıt verilmişti. Temsilcinin dediği gibi oldu, satın aldığım model bana ulaştı. Alın bu bilgiyle ne yapıyorsanız yapın :D
Öyle bir şey olmadı ürün sayfasinda seçenekler oluyor birinin stoğu bitince diğerini goruyorsun sadece

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Konuyu THH'ye uzatacak kadar bir indirim yok bence. Hem de al-sat yapacaklar için. Monitör al-sat'a fazla uygun bir çevre birimi değil.

Ayrıca renk gamı, kontrast oranı, parlaklık, siyah-gri eşitliği, ghosting miktarı, gerçek tepki süresi, kaç bit olduğu, delta-e sapması vs. hiçbir bilgi yok monitör hakkında. En az Çözünürlük/Hertz kadar önemli etken bunlar da.

Bir de monitörde ölü piksel çıksın tekrar THH'yle uğraş dur. Harcayacağınız zamana değmez bence.

O çok övülen Amazon geçen 800 liraya sattığı Kumtel airfryerlari iptal etti bu arada haberiniz olsun :D hata yaptıkları zaman farkları yok

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Acelesi, acil parayı ihtiyacı olmayan beklesin bence. Ben bekleyeceğim.
Zaten iadeyi gelip evden alıyor Trendyol Express.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
SERCAN UZUN
Tekrar söylüyorum, satış sözleşmesinde yazan ürün kodu 2k olan ürünün kodu. Faturayı'da bu ürün koduyla kesip bu ürünü göndermek mecburiyetinde, istediği kadar ürünün güncel başlığını ve özelliklerini değiştirsin, eğer bana gönderim yapacaksa satış sözleşmesindeki ürünü göndermek zorunda. Eğer yanlış yaptıysa da satıcı tarafından ürün iptal edilecektir, sözleşmedeki üründen farklı bir ürün gönderemez.

Yani iki ihtimal var ya 2k olan ürünü gönderecek (hiç ihtimal vermiyorum), ya da siparişi satıcı iptal edecek.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Tekrar söylüyorum, satış sözleşmesinde yazan ürün kodu 2k olan ürünün kodu. Faturayı'da bu ürün koduyla kesip bu ürünü göndermek mecburiyetinde, istediği kadar ürünün güncel başlığını ve özelliklerini değiştirsin, eğer bana gönderim yapacaksa satış sözleşmesindeki ürünü göndermek zorunda. Eğer yanlış yaptıysa da satıcı tarafından ürün iptal edilecektir, sözleşmedeki üründen farklı bir ürün gönderemez.

Yani iki ihtimal var ya 2k olan ürünü gönderecek (hiç ihtimal vermiyorum), ya da siparişi satıcı iptal edecek.
İptal olmaz bence

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil