Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Acer 2k 165 hz monitör 3599 TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Deniz
Kraldan çok kralcılık da yapmazsın arkadaş. 3. Bi satıcı olsa tamam da trendyolu savunmak nedir gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun konusu var mı herkes söylüyor
Telegramda bi grupta görmüştüm, galiba satıcı trendyoldu yine

BravoSix

80+
tut oğlum hopppa 2k monitör wqrqwdas thh gidin oradan belki verirler ama monitörün alt ayaklarını ahahahha

İşini düzgün yapmazsan çok para kaybedersin. Trendyolun 1 değil 2 değil bu hatası. Ya işini düzgün yapacak, ya da hatasının bedelini ödeyecek. Boş felsefe yapma.
sen dünden beri burdasın git dışarda gez biraz asosyal olma 2k monitörün gelcek tamam en fazla sen alacaksın :)

Buna insanların yamyamlığından ele alman ne kadar ironi. Bir de çarktan bahsetmişsin. Bu kadar uzun yazı yazacak ne yaşadın? Kime neyi açıklama çabasına girdin ben pek anlamadım. Ürünü al veya alma takdir mi bekliyorsun?

Ticaretle uğraşan kimse; sadece kar edeceğini düşünmemeli, zarar etmeyi de göze almalıdır. Alışverişte kar ve zarar birlikte gider.
Burada insanların kandırılmasına neden değinmiyorsun? Trendyol bunu bilinçli yapıyor/yapmıyor. Dün ve bugün ne oldu? Bu forumda 20k üzerinde trendyol hiti yapıldı. Acer marka monitörün reklamı yapıldı. Bunlar ister bilinçli yapıldı ister bilinçsizce yapıldı. Eğer ortada bir hata, aldatmaca varsa bunun cezası olmalı. Konu yamyamlık, ölücülük, pis nefis değil. Önce bunu anlamalısın.
Hayatında 2000 TL indirime aldığın cihazın peşine bu kadar düşeceğin, parmakların yamulana kadar konuya F5 atacağın sen ne yaşadın? Buna mı bağlı hayatının devamı? Ticaretle uğraşan kişi falan nutuk veriyor bir de :D

İnsanların kandırılması mı? 100.000'lerce ilanın bulunduğu platformda bugüne kadar 5-10 tane ilanda hata oldu diye mi insanlar kandırılır oldu? Hmm.

Türkiye'nin ilk decacorn'u olan şirketin de senin ilgine reklamına ihtiyacı vardı aynen. Kendinizi bu kadar önemli görmeyin :D

Seni zorladılar mı bu monitörü al diye veya bu monitörü organik yollar dışında sponsorlu bir biçimde mi önüne düşürdüler senin? Yoo, forumun bir üyesi denk geldi ve paylaştı. Sen de gördün ben de gördüm ve 2k monitör bu devirde bu fiyata çok iyi diyerek aldık. 20k trendyol hiti trendyola değil DA foruma yarar programatik reklam çıkıyodur geliri artar vs vs. Kendine bir fayda sağlayacağını düşünmesen almayacağın bir ürün. Haddinden fazla indirimle ürün alınca her şey süper ama fiyat hatalı girildi biz de mesaimiz başlayınca düzelttik deyince wowowow hayırdır mı oluyor?

Bana söylesene trendyol'da bu ürünün 200-300 kişiye 2k çözünürlükte ürün başı 2000 TL zararla tedarik edilmesinin ya da iptal edilmesinin kararını veren kişi olsan ne diyeceksin? Tedarik edin zararı ben karşılıyorum/şirket bütçesinden karşılansın benim performans primimden yıllarca düşülsün mü diyeceksin? :D 1 liranı kaptırırsan şerefsizim bu kafayla. Ticarette zarar dediğin şeyin tanımı bu değil.

Yarın bir gün karşı tarafta kendin olunca burnundan kıl aldırmyacak tavırda olacaklar için fazla iddialısınız. Leş gibi bir kültürün parçasısın. Her şeyde haklısınız her şeyde ağa paşa sizsiniz ama yarın aynı şey size olunca wowowwo vermeyiz. Yok ya öyle miymiş? :D Sen o 2k monitör buraya gelecek diye zırlamaya devam et. Alırsan yazarsın buraya bekliyorum ;)

Şimdi devam et PDF falan indirmeye.

Son düzenleme:

r4NG3r

80+ Silver
Yazılanlara bakıyorum da ne kadar çapsız omurgasız tiplersiniz hayretler içindeyim.

Bu monitörü ben de gece görüp satın aldım 2. monitör yapmak için. Sonrasında sabah tekrar konuyu açıp okudum bir hata olduğunu ve düzelttiklerini gördüm sonrasında da monitör 2k olmadığı için iptal ettim.

Hepimizin bu monitörü alırkenki motivasyonu neydi? Dehşet verici derecede ucuzluğu değil mi burada hemfikiriz. Stok maliyetleri vs vs diyerekten belki bu indirim gerçektir ve 2k monitör alırız diye hemen siparişleri geçtik. Buraya kadar tamam.

Sonrasında görüldü ki ortada bir hata var ve düzeltildi. Bu yamyamlığınız bu ölücülüğünüzün sebebi ne? Dönen bu çarkın içinde yaşınız bugün küçük olabilir ama yarın bir gün siz de yer alacaksınız.

Gerek perakende/toptan gerekse hizmet satarak mutlaka bu çarkta yer alacaksınız. Bunda olduğu gibi satıcının siz olduğunuzu düşünün. Veya trendyol'a bu ilanı girerken bi şeye kafanız takıldığı için dalgın olduğunuzu. Bir çalışanınızın hatası sonucu uğradığınız zarar ve karşılaştığınız yamyam ordusu. Siz nasıl her şeyden haklı çıkabiliyorsunuz ya :D

Forumun dinozorları tutturmuş THH diye yok vermek zorunda da bilmem ney de lan olm siz niye böylesiniz ya yaptığınız ticarette hiç mi hata yapmadınız? Hayatta hatasız mı ilerliyorsunuz? Yarın bir gün satıcı tarafında siz olduğunuzda paşa paşa ya haklısınız ben hata yapmışım ama sizin canınız sağ olsun mu diyeceksiniz 2000 TL'lik fiyat farkı için sattığınız üründe?

Değil 200 stok için 1 kalem ürüne bile bunu demeyeceğinize kalıbımı basarım. Az insan olun artık. Aldınız geldi mi 2k monitör hayırlı olsun. Gelmedi mi hatadır deyip yolunuza bakmayı öğrenin bu kadar ölücü leş bir kültürün parçası olmayın. Azıcık empati yeteneğiniz olsun. İnsan olduğunuzu hatırlayın.

Sizin o günün şartlarında inanılmaz gelen 2000 TL'lik indirimi kovalamanız, onu yaparız bunu yaparız asarız keseriz yok sözleşme yok PDF al sana kanıt tavrınız emin olun bu çarkın içinde o kadar da ahım şahım yerlerde olmayanlara yansıyor. Bunu er ya da geç bir gün fark edeceksiniz ya size ya da sevdiğiniz birine elbet denk gelir. Karma mutlaka yerini bulur. İnsan olun.
boş yorum olmuş maalesef bakkal hüseyin amca değil bu adamlar koskoca trendyol hata yapmasın bir zahmet.bak biz monitör kolunu bedavaya aldık adamlar yolladı yarın birgün tekrar ihtiyacım olsa eşime dostuma önerecek olsam ilk o markayı öneririm

thh felan boş zaten bu arada yorumumdan öyle bir anlam çıkmasın.ben teknosadan aldım iptal oldu hiç uğraşmadım değmez

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Taksim Delisi Cenk
Kuyuya bir taşda ben atayim
received_3364710573845920.jpeg

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erhan Erhan
İlanda yanlışlık olduğunu sipariş geçen herkese bilgilendirdiler mi? Yoksa sadece canlı destekten soranlara mı bilgi verildi onu merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
şu saçma sapan yorumları okumak istemiyorum ürün hatalımıymıs 1080p miymiş bilgisi olan cevap verebılırmı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom