fahrettinaga
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 815
- İsim
- fahret yukas
yemin ederim en hakli yorumYazılanlara bakıyorum da ne kadar çapsız omurgasız tiplersiniz hayretler içindeyim.
Bu monitörü ben de gece görüp satın aldım 2. monitör yapmak için. Sonrasında sabah tekrar konuyu açıp okudum bir hata olduğunu ve düzelttiklerini gördüm sonrasında da monitör 2k olmadığı için iptal ettim.
Hepimizin bu monitörü alırkenki motivasyonu neydi? Dehşet verici derecede ucuzluğu değil mi burada hemfikiriz. Stok maliyetleri vs vs diyerekten belki bu indirim gerçektir ve 2k monitör alırız diye hemen siparişleri geçtik. Buraya kadar tamam.
Sonrasında görüldü ki ortada bir hata var ve düzeltildi. Bu yamyamlığınız bu ölücülüğünüzün sebebi ne? Dönen bu çarkın içinde yaşınız bugün küçük olabilir ama yarın bir gün siz de yer alacaksınız.
Gerek perakende/toptan gerekse hizmet satarak mutlaka bu çarkta yer alacaksınız. Bunda olduğu gibi satıcının siz olduğunuzu düşünün. Veya trendyol'a bu ilanı girerken bi şeye kafanız takıldığı için dalgın olduğunuzu. Bir çalışanınızın hatası sonucu uğradığınız zarar ve karşılaştığınız yamyam ordusu. Siz nasıl her şeyden haklı çıkabiliyorsunuz ya
Forumun dinozorları tutturmuş THH diye yok vermek zorunda da bilmem ney de lan olm siz niye böylesiniz ya yaptığınız ticarette hiç mi hata yapmadınız? Hayatta hatasız mı ilerliyorsunuz? Yarın bir gün satıcı tarafında siz olduğunuzda paşa paşa ya haklısınız ben hata yapmışım ama sizin canınız sağ olsun mu diyeceksiniz 2000 TL'lik fiyat farkı için sattığınız üründe?
Değil 200 stok için 1 kalem ürüne bile bunu demeyeceğinize kalıbımı basarım. Az insan olun artık. Aldınız geldi mi 2k monitör hayırlı olsun. Gelmedi mi hatadır deyip yolunuza bakmayı öğrenin bu kadar ölücü leş bir kültürün parçası olmayın. Azıcık empati yeteneğiniz olsun. İnsan olduğunuzu hatırlayın.
Sizin o günün şartlarında inanılmaz gelen 2000 TL'lik indirimi kovalamanız, onu yaparız bunu yaparız asarız keseriz yok sözleşme yok PDF al sana kanıt tavrınız emin olun bu çarkın içinde o kadar da ahım şahım yerlerde olmayanlara yansıyor. Bunu er ya da geç bir gün fark edeceksiniz ya size ya da sevdiğiniz birine elbet denk gelir. Karma mutlaka yerini bulur. İnsan olun.