Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Acer 2k 165 hz monitör 3599 TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Yazılanlara bakıyorum da ne kadar çapsız omurgasız tiplersiniz hayretler içindeyim.

Bu monitörü ben de gece görüp satın aldım 2. monitör yapmak için. Sonrasında sabah tekrar konuyu açıp okudum bir hata olduğunu ve düzelttiklerini gördüm sonrasında da monitör 2k olmadığı için iptal ettim.

Hepimizin bu monitörü alırkenki motivasyonu neydi? Dehşet verici derecede ucuzluğu değil mi burada hemfikiriz. Stok maliyetleri vs vs diyerekten belki bu indirim gerçektir ve 2k monitör alırız diye hemen siparişleri geçtik. Buraya kadar tamam.

Sonrasında görüldü ki ortada bir hata var ve düzeltildi. Bu yamyamlığınız bu ölücülüğünüzün sebebi ne? Dönen bu çarkın içinde yaşınız bugün küçük olabilir ama yarın bir gün siz de yer alacaksınız.

Gerek perakende/toptan gerekse hizmet satarak mutlaka bu çarkta yer alacaksınız. Bunda olduğu gibi satıcının siz olduğunuzu düşünün. Veya trendyol'a bu ilanı girerken bi şeye kafanız takıldığı için dalgın olduğunuzu. Bir çalışanınızın hatası sonucu uğradığınız zarar ve karşılaştığınız yamyam ordusu. Siz nasıl her şeyden haklı çıkabiliyorsunuz ya :D

Forumun dinozorları tutturmuş THH diye yok vermek zorunda da bilmem ney de lan olm siz niye böylesiniz ya yaptığınız ticarette hiç mi hata yapmadınız? Hayatta hatasız mı ilerliyorsunuz? Yarın bir gün satıcı tarafında siz olduğunuzda paşa paşa ya haklısınız ben hata yapmışım ama sizin canınız sağ olsun mu diyeceksiniz 2000 TL'lik fiyat farkı için sattığınız üründe?

Değil 200 stok için 1 kalem ürüne bile bunu demeyeceğinize kalıbımı basarım. Az insan olun artık. Aldınız geldi mi 2k monitör hayırlı olsun. Gelmedi mi hatadır deyip yolunuza bakmayı öğrenin bu kadar ölücü leş bir kültürün parçası olmayın. Azıcık empati yeteneğiniz olsun. İnsan olduğunuzu hatırlayın.

Sizin o günün şartlarında inanılmaz gelen 2000 TL'lik indirimi kovalamanız, onu yaparız bunu yaparız asarız keseriz yok sözleşme yok PDF al sana kanıt tavrınız emin olun bu çarkın içinde o kadar da ahım şahım yerlerde olmayanlara yansıyor. Bunu er ya da geç bir gün fark edeceksiniz ya size ya da sevdiğiniz birine elbet denk gelir. Karma mutlaka yerini bulur. İnsan olun.
yemin ederim en hakli yorum

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Yazılanlara bakıyorum da ne kadar çapsız omurgasız tiplersiniz hayretler içindeyim.

Bu monitörü ben de gece görüp satın aldım 2. monitör yapmak için. Sonrasında sabah tekrar konuyu açıp okudum bir hata olduğunu ve düzelttiklerini gördüm sonrasında da monitör 2k olmadığı için iptal ettim.

Hepimizin bu monitörü alırkenki motivasyonu neydi? Dehşet verici derecede ucuzluğu değil mi burada hemfikiriz. Stok maliyetleri vs vs diyerekten belki bu indirim gerçektir ve 2k monitör alırız diye hemen siparişleri geçtik. Buraya kadar tamam.

Sonrasında görüldü ki ortada bir hata var ve düzeltildi. Bu yamyamlığınız bu ölücülüğünüzün sebebi ne? Dönen bu çarkın içinde yaşınız bugün küçük olabilir ama yarın bir gün siz de yer alacaksınız.

Gerek perakende/toptan gerekse hizmet satarak mutlaka bu çarkta yer alacaksınız. Bunda olduğu gibi satıcının siz olduğunuzu düşünün. Veya trendyol'a bu ilanı girerken bi şeye kafanız takıldığı için dalgın olduğunuzu. Bir çalışanınızın hatası sonucu uğradığınız zarar ve karşılaştığınız yamyam ordusu. Siz nasıl her şeyden haklı çıkabiliyorsunuz ya :D

Forumun dinozorları tutturmuş THH diye yok vermek zorunda da bilmem ney de lan olm siz niye böylesiniz ya yaptığınız ticarette hiç mi hata yapmadınız? Hayatta hatasız mı ilerliyorsunuz? Yarın bir gün satıcı tarafında siz olduğunuzda paşa paşa ya haklısınız ben hata yapmışım ama sizin canınız sağ olsun mu diyeceksiniz 2000 TL'lik fiyat farkı için sattığınız üründe?

Değil 200 stok için 1 kalem ürüne bile bunu demeyeceğinize kalıbımı basarım. Az insan olun artık. Aldınız geldi mi 2k monitör hayırlı olsun. Gelmedi mi hatadır deyip yolunuza bakmayı öğrenin bu kadar ölücü leş bir kültürün parçası olmayın. Azıcık empati yeteneğiniz olsun. İnsan olduğunuzu hatırlayın.

Sizin o günün şartlarında inanılmaz gelen 2000 TL'lik indirimi kovalamanız, onu yaparız bunu yaparız asarız keseriz yok sözleşme yok PDF al sana kanıt tavrınız emin olun bu çarkın içinde o kadar da ahım şahım yerlerde olmayanlara yansıyor. Bunu er ya da geç bir gün fark edeceksiniz ya size ya da sevdiğiniz birine elbet denk gelir. Karma mutlaka yerini bulur. İnsan olun.
İşini düzgün yapmazsan çok para kaybedersin. Trendyolun 1 değil 2 değil bu hatası. Ya işini düzgün yapacak, ya da hatasının bedelini ödeyecek. Boş felsefe yapma.

NightRose

80+ Bronze
İşini düzgün yapmazsan çok para kaybedersin. Trendyolun 1 değil 2 değil bu hatası. Ya işini düzgün yapacak, ya da hatasının bedelini ödeyecek. Boş felsefe yapma.
kral sen neden bu kadar agresifsin ya :D
hayatının şansı olarak mı görüyorsun bu monitörü

ens1928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
enes
Kimse bize hata oldu ürününüz iptal edilecek demedi satın aldığım sayfada ürünün değişmesi beni ilgilendirmez onlar iptal ederse anlaşılırki yanlışlık olmuş eyvallah deriz 1080p gönderirlerse baya aldatmaya girer bekleyecegim iptal etmeyeceğim

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Erhan Erhan
Burada Trendyol'un tutumu yanlış. İlana 2K yazıp sonra hata olmuş 1080p göndericez demeleri tamamen işgüzarlık. Madem hata yaptınız bütün siparişleri iptal edin o zaman. İnsanların boş yere zamanını çalmayın. Müşteri memnuniyeti adına da teselli kupon vs tanımlarsan ne ala.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Berk

Buna insanların yamyamlığından ele alman ne kadar ironi. Bir de çarktan bahsetmişsin. Bu kadar uzun yazı yazacak ne yaşadın? Kime neyi açıklama çabasına girdin ben pek anlamadım. Ürünü al veya alma takdir mi bekliyorsun?

Ticaretle uğraşan kimse; sadece kar edeceğini düşünmemeli, zarar etmeyi de göze almalıdır. Alışverişte kar ve zarar birlikte gider.
Burada insanların kandırılmasına neden değinmiyorsun? Trendyol bunu bilinçli yapıyor/yapmıyor. Dün ve bugün ne oldu? Bu forumda 20k üzerinde trendyol hiti yapıldı. Acer marka monitörün reklamı yapıldı. Bunlar ister bilinçli yapıldı ister bilinçsizce yapıldı. Eğer ortada bir hata, aldatmaca varsa bunun cezası olmalı. Konu yamyamlık, ölücülük, pis nefis değil. Önce bunu anlamalısın.

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Erhan Erhan
"bu dünya iki şeyden yıkılacak. bi binadan, bi de al-satçılardan (!). allah sonumuzu hayretsin. mahşer günü bütün binaları deniz geri isteyecek, batan bütün memleketler gibi. deniz kumu eninde sonunda geri alacak. çaresi yok bunun..."

Robius

80+ Bronze

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Ali Batmaz
Aga 37tlye 2bin liralık kulaklık alındı, geldi de. Gelmez saçma sapan bi fiyat diye almamıştım ama işte keşke alsaymışım
bunun konusu var mı herkes söylüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir