Hocam adaptive ama Nvidiada sorun çıkarır mı?ACER ED273UP UM.HE3EE.P11 27" 1ms Curved FHD Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER ED273UP UM.HE3EE.P11 27" 1ms Curved FHD Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
aynı durumdaydım.Vatan'ın sistemi 1080p de kullancam diye üzülüyordum, ilaç gibi geldi bu indirim.
al sata gitmez mi hocam gitmezse bende iade edeyim uğraşmayım hiçValla iptal ettim al-sat için zor ya monitörler zaten zor satiliyo bu ekstra zor satilir
VA olduğuna şaşırmak değil bu fiyata TN olmadığına şükür etmek gerek...VA panel ama bu fiyata bedava
kutusunu açmadan nasıl degerlendirecegim anlamiyorum firmalarıKutusu açılınca bazı firmalar sorun çıkarabiliyor
Msi asus dell gibi bilindik markalar giderde bu biraz zorlayabiliral sata gitmez mi hocam gitmezse bende iade edeyim uğraşmayım hiç
Hocam freesync olan monitörde gsync de oluyor bayadır var bu
Tamamda tüketici hakem heyetine giderim sonuçta orda yazani bana vermek zorundalar tada muadilini degil mi1080p gelirse büyük ah alır trendyol.
Ama her yerde 2k model için bilgiler yazılmış. Sadece başlıkta son kod 1080p modelin
Kaça gider olmadı 3 tane yapıştırayım ben deal sata gitmez diyen arkadaşlar saçmalamayın yapışın 3 tane aldım
En kötü 2k monitörler 3.5 satılıyor 2. Elal sata gitmez mi hocam gitmezse bende iade edeyim uğraşmayım hiç