Acer garantisi sorun çıkarır mı?

LynxE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Acer nitro 16 laptop açılmadığı için garantiye gönderdim (muhtemelen anakartta kısadevre var) müşteri hizmetleriyle konuşup cihaza kendim ram ve ssd eklemesi yapmıştım.

1- Anakartla ilgili sorundan dolayı ihale bana kalır mı

2-Anakart değişirse benim ekstra taktığım RAM ve SSD dızlarlar mı

Son düzenleme:
Acer nitro 16 laptop açılmadığı için garantiye gönderdim (muhtemelen anakartta kısadevre var) müşteri hizmetleriyle konuşup cihaza kendim orijinal windows, ram ve ssd eklemesi yapmıştım.

2-Anakart değişirse benim ekstra taktığım RAM,SSD ve Windows'u dızlarlar mı
Bilgisayarcı mı bu dızlasın hocam türkiye resmi servisi en ufak sorunda tepesine biner merkez sorun olacağını sanmam

Acer nitro 16 laptop açılmadığı için garantiye gönderdim (muhtemelen anakartta kısadevre var) müşteri hizmetleriyle konuşup cihaza kendim orijinal windows, ram ve ssd eklemesi yapmıştım.

2-Anakart değişirse benim ekstra taktığım RAM,SSD ve Windows'u dızlarlar mı
Bende de aynı sorun varda garantiyi kabul ettilermi

hocam yakınım laptopun ekran kartını görmemesi sebebiyle garantiye şutladı laptopu . Adamlar cihazda işlem yapılmış diyip kabul etmediler(laptopun kasasını hiç ellemedi) bilgisayarı 60k tamir masrafı çıkardılar :D acer , asus bunların servisi smsinfocommm bunlardan daha memnun olan görmedim...

hocam yakınım laptopun ekran kartını görmemesi sebebiyle garantiye şutladı laptopu . Adamlar cihazda işlem yapılmış diyip kabul etmediler(laptopun kasasını hiç ellemedi) bilgisayarı 60k tamir masrafı çıkardılar :D acer , asus bunların servisi smsinfocommm bunlardan daha memnun olan görmedim...
Bende bi bilgisayarcıya götürdüm biraz uğraştı fakat yapamadı anakart değişcek dedi. Büyük ihtimalle kabul etmezlerde yinede bi soriyim dedim.

Kabul etmediler THH başvurup kazandım
Bu durum biraz kul hakkı varmış gibi yokmuş gibi geliyor sebebi servis haricî kapak açmak bazı firmalar tarafından garanti dışı bırakılıyor sen bunu yapmışsin ve garanti dışı olmuş ürün ama bir yandanda thh verip kazanmissin yani bilemedim ne diyeceğimi bu durumda çok farklı şeyler düşünmüyor değil insan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçi açılmışsa garanti düşer. Tamirci el sürmüşse garanti düşer. Ama sana olabilecek masrafı önceden bildirirler
Bu durumda arkadaş haksız thh vermekle ve kazanmakla sebebi ilk olarak laptop yetkili servis haricî açılmış

Son düzenleme:
Bu durum biraz kul hakkı varmış gibi yokmuş gibi geliyor sebebi servis haricî kapak açmak bazı firmalar tarafından garanti dışı bırakılıyor sen bunu yapmışsin ve garanti dışı olmuş ürün ama bir yandanda thh verip kazanmissin yani bilemedim ne diyeceğimi bu durumda çok farklı şeyler düşünmüyor değil insan.
Emin olmak için müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum "Yükseltme yapmak garantiyi bozmuyor." demiştiler.

Emin olmak için müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum "Yükseltme yapmak garantiyi bozmuyor." demiştiler.
Acerde durumlar bu yönde nasıl bilmiyorum ama keşke bu durumu yazılı alsan çünkü söz uçar yazı kalır misali bu tecrübeler nereden geliyor diye sorma 😐 ama yazılı bir dönüş her zaman senin avantajına

Çok uzun dönem Acer Aspire serisi bir laptop kullandım ve servislik bir durumu hiç olmadı. Ancak garantisi bitmeden windows sürümünü bile değiştirmemiştim ne olur ne olmaz diye onu hatırlıyorum.

8-9 yıl hiç ısınmadan götürdü

Acerde durumlar bu yönde nasıl bilmiyorum ama keşke bu durumu yazılı alsan çünkü söz uçar yazı kalır misali bu tecrübeler nereden geliyor diye sorma 😐 ama yazılı bir dönüş her zaman senin avantajına
Olan oldu geçmiş geçmişte kaldı yeni gelen laptopu da sattım zaten :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durumda arkadaş haksız thh vermekle ve kazanmakla sebebi ilk olarak laptop yetkili servis haricî açılmış
hangisine sorsam ssd ram yükseltmesi garantiyi bozmaz diyorlar destekten SS aldım bir sorun olursa thhye onu göstereceğim ram ssd yükseltildi diye hiçbir laptopun anakartı ekran kartı işlemcisi zarar görmez kişi zarar verecek bir hamle yapmadığı sürece öyle olduğunda da anında etki yapar 3-5 ay sonra sorun çıkarmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,779
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri