ConquerorXIV
80+ Gold
ben monster'ın hiçbir şeyini tavsiye etmem, senin kararınAga monster bence bunu alır ya ne diyon
ben monster'ın hiçbir şeyini tavsiye etmem, senin kararınAga monster bence bunu alır ya ne diyon
280 ayn250 cd değeri var yani parlaklığı düşük haberin olsun en az 300 350 cd değeri olanı al derim
280250 cd değeri var yani parlaklığı düşük haberin olsun en az 300 350 cd değeri olanı al derim
Ama ips perde pek yüksek olmuyor aga250 cd değeri var yani parlaklığı düşük haberin olsun en az 300 350 cd değeri olanı al derim
bir çok nedeni var, bana göre en önemlisi verilen özellik ile fiyat dengesiz yani bu özellikte ki monitör alıyorsun bir yerden panelini kasasını ıvır zıvırını getirip burada topluyorsun ve istediğin fiyat asus ile aynı e o zaman neden monster alayımPeki neden
Aga napsam ya biraz daha beklesem piyasaya ne olur snecebir çok nedeni var, bana göre en önemlisi verilen özellik ile fiyat dengesiz yani bu özellikte ki monitör alıyorsun bir yerden panelini kasasını ıvır zıvırını getirip burada topluyorsun ve istediğin fiyat asus ile aynı e o zaman neden monster alayım
bekleme tuf 4356tl al gitsinAga napsam ya biraz daha beklesem piyasaya ne olur snece
Hocam sizce ne yapmalıyım çok acil almam lazım. Lütfen yardımcı olur musunuzG241 sorunlu diye biliyorum.
G242 çıktı zaten o yüzden.
asus alabilirsin
Bu nasıl hocam özellikleri iyi gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim aklımda bu var fakat 4600 TL ye değer mi yoksa monster yada casper falan mj alsam. O fiyat farkına da kulaklık alırım nasıl?
Hocam sizce ne yapmalıyım çok acil almam lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz
asus alabilirsin
Hocam kesin alıyorum o zaman bi sıkıntısı yok dimi. Bu fiyata en iyisi bu mu
aga ben monster aldım aceri alabilirsin veya asus casper alma
Bu mu hocam
Hocam kesin alıyorum o zaman bi sıkıntısı yok dimi. Bu fiyata en iyisi bu mu
Bunlar da var çünkü daha uyguna
En iyisi asus tuf mu hocam acil