Bu pc alınır mı artıları çok güzel eksileri çok güzel işlemci odaklı bir laptop istiyorum ama oyun oynarkende üzmeyecek
hocam bendede nitro 16 var.hangi marka ram ve ssd taktınız?1 ay oldu alalı çok şükür çok memnunum , 16 ram ve ssd ekledim sonradan tam tamına oturdu
hocam bendede nitro 16 var.hangi marka ram ve ssd taktınız?
teşekkür ederim hocam.memnun musunuz? bide ramden sonra ne kadar fps artısı oldu cs gibi oyunlarda
oyundan oyuna değişiyor , valoda 25-30 fps farketti ram takınca meselateşekkür ederim hocam.memnun musunuz? bide ramden sonra ne kadar fps artısı oldu cs gibi oyunlarda
üniversitede yurtta kullanıcam ram takviyesi şart gibi başka öneriniz varsa açığım soğutma kalitesi kasa kalitesi en iyi laptop diye düşünüyorum ve ekranı bir harika diğer laptoplara göreCihaz güzel ondan yana şüphen olmasın ben 4070 modelini kullanıyorum lakin fiyat olarak biraz yüksek gibi acelen yoksa kampanya takip et zira 1-2 ay önce 38 bin civarına satıldı
O fiyat seviyesinde alnayı düşünseydim 32gb model arardım. Bir Acer nitro 15 kullanıcısı olarak.Bu pc alınır mı artıları çok güzel eksileri çok güzel işlemci odaklı bir laptop istiyorum ama oyun oynarkende üzmeyecek
nitro 15 in kasası nasıl pekiO fiyat seviyesinde alnayı düşünseydim 32gb model arardım. Bir Acer nitro 15 kullanıcısı olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonradan ssd ekleme tamam da ramle uğraşmazdım. Uyum sorunu var, şu var, bu var, paranla rezil olmak var.
Bende nitro 16 aldım ve uygulama değiştirirken veya google a girerken fanların aniden hızı yükseliyor ilk defa laptop kullanıyorum daha önce hep masaüstü kullandım rdr2 de fanlar yüksek çalışıyor sence bi sıkıntı varmıdır.oyundan oyuna değişiyor , valoda 25-30 fps farketti ram takınca mesela
test videolarına bakman daha iyi olur
cihazdan cok memnunum
nitro v15 kötü, nitro 5 iyi. üstteki arkadaşın kasaıda nitro 15 değil nitro 5nitro 15 in kasası nasıl peki