Neler Yeni

Yardım Acer nitro 16 güç tuşuna basınca açılmıyor

TAlperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alperen
Arkadaşlar bende acer nitro 16 an 16-41 model laptop var son 5 gündür cihazım bataryası dolu olmasına rağmen bataryası bitik gibi algılayıp çalışmıyor (güç tuşuna bastığımda turuncu issigi yanip yanip sönüyor ondan dolayı bunu düşündüm) şarja takınca çalıştırabiliyorum ve şarjdan hemen cikarınca bataryam 3 4 saat goturuyor beni sorun nedir nasıl duzeltebilirim sorun batarya sagliginda değil uzun sure kullanabiliyorum bataryadayken sadece çalıştırmıyor bataryayla

Son düzenleme:

yagizd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Yağız DERELİ
Arkadaşlar bende acer nitro 16 an 16-41 model laptop var son 5 gündür cihazım bataryası dolu olmasına rağmen bataryası birik gibi algılayıp çalışmıyor (güç tuşuna bastığımda turuncu issigi yanip yanip sönüyor ondan dolayı bunu düşündüm) şarja takınca çalıştırabiliyorum ve şarjdan hemen cikarınca bataryam 3 4 saat goturuyor beni sorun nedir nasıl duzeltebilirim
Dostum bir ihtimal şöyle bir durum olabilir: Bendeki cihaz pildeyken açmak istediğimde 2-3 sn düğmeye basılı tutmamı istiyor. Muhtemelen kazara basıp açar da pili tüketirsen diye bir koruma önlemi. Belki seninki de öyledir bir dene istersen.

TAlperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bir ihtimal şöyle bir durum olabilir: Bendeki cihaz pildeyken açmak istediğimde 2-3 sn düğmeye basılı tutmamı istiyor. Muhtemelen kazara basıp açar da pili tüketirsen diye bir koruma önlemi. Belki seninki de öyledir bir dene istersen.
Hocam vakit ayırdığınız için teşekkürler ama oda olamdı zaten eskidne basınca anında açılırdı

soul

80+ Silver
fanlar dönüyor mu belki pc açık ekran gelmiyorudur 20 sn basılı tutup kapat pc yi sağ tarafta ışıklar sönene kadar, söndükten sonra 5-10 sn bekle sonra tekrar aç.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Arkadaşlar bende acer nitro 16 an 16-41 model laptop var son 5 gündür cihazım bataryası dolu olmasına rağmen bataryası birik gibi algılayıp çalışmıyor (güç tuşuna bastığımda turuncu issigi yanip yanip sönüyor ondan dolayı bunu düşündüm) şarja takınca çalıştırabiliyorum ve şarjdan hemen cikarınca bataryam 3 4 saat goturuyor beni sorun nedir nasıl duzeltebilirim
Aynı sorun abimin Nitro 5 i5 12th gen modelinde gerçekleşti, bataryayı söktüğümüzde düzgün bir şekilde açılıyordu. Sizin için en iyisi garantiniz devam ediyorsa garantiye yollamanız.

yusuf34

80+ Silver
neden Acer alınmaz sebebi böyle sorunlar çıkmıyor asusde

TAlperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanlar dönüyor mu belki pc açık ekran gelmiyorudur 20 sn basılı tutup kapat pc yi sağ tarafta ışıklar sönene kadar, söndükten sonra 5-10 sn bekle sonra tekrar aç.
Bilgisayar kapalı hocam alakasız şarja taktigimda acabiliyorum şarjda degilken bataryayı bitik gibi algılıyor herhalde turuncu issigi yanıyor

Top Bottom