Acer nitro 2022 vs HP omen 17

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
Aradaki 3k fiyat farkına degermi geceleri 22k ya düşüyor Acer

Acer de bana tek ters düşen şey ekranın 15" olması sice 15 " yeterli olurmu oyun için yoksa 17 olsa çok fark olurmu arasında bide acerin ekran kartı 140 HP 130w imiş sizce hangisi daha iyi

Acer de bana tek ters düşen şey ekranın 15" olması sice 15 " yeterli olurmu oyun için yoksa 17 olsa çok fark olurmu arasında bide acerin ekran kartı 140 HP 130w imiş sizce hangisi daha iyi
Amaç oyunsa Acer al geç bence ama render falan da yaparım dersen İ7 işlemci al derim.

Ekran için o farkı ödemek istersen senin keyfin bir şey diyemem. Performans olarak üç aşağı beş yukarı aynı üzmez seni. Ben 15.6” kullanıyorum. Oyun oynarken, “Keşke daha büyük bir ekranım olsaydı” demedim. Ancak sen öncesinde 17” kullandıysan gözün 17” i arar.

Ekran için o farkı ödemek istersen senin keyfin bir şey diyemem. Performans olarak üç aşağı beş yukarı aynı üzmez seni. Ben 15.6” kullanıyorum. Oyun oynarken, “Keşke daha büyük bir ekranım olsaydı” demedim. Ancak sen öncesinde 17” kullandıysan gözün 17” i arar.
17 kullanmadım ama AVM de 15 ve 17 yi yanyana gördüm baya fark vardı

Oyun oynicaksan 17" yi alman daha mantıklı olur çok büyük fark var benim laptop da 15 ve pc monitorune bakinca cok moral bozuyor cok küçük gerçekten ve oyunlardada bu sebeple her şey küçülüyor

Hocam acer daha çok geleceğe yönelik

Hocam acer daha çok geleceğe yönelik
Ne konuda
Post automatically merged:

Oyun oynicaksan 17" yi alman daha mantıklı olur çok büyük fark var benim laptop da 15 ve pc monitorune bakinca cok moral bozuyor cok küçük gerçekten ve oyunlardada bu sebeple her şey küçülüyor
Ya bende öyle düşünüyorum da yan yana da gördüm 15 ve 17 yi çok fark var ama 1 sene içinde monitör de almayı düşünüyorum o yüzden çok sıkıntı olmaz gibi geliyo

Ne kadar mantıklı olur bu söylediğim bilmiyorum ama bana göre her iki boyutta oyun için yetersiz ben alacak olsam taşıma kolaylığı için falan 15.6 alırdım bununla biraz idare eder oyun için de ekstra bir monitör alırdım

Ne konuda

Ya bende öyle düşünüyorum da yan yana da gördüm 15 ve 17 yi çok fark var ama 1 sene içinde monitör de almayı düşünüyorum o yüzden çok sıkıntı olmaz gibi geliyo
Hocam 12 nesil işlemci var ondan dolayı geleceğe dönük diye düşünüyorum

illa vatandan alacaksan Acer öneririm
ama vatan dışında bir yerden alacaksan

https://www.trendyol.com/acer/nitro...aptop-nh-qfley-003-p-313764704?merchantId=968 bunu al

son nesil i7 ve Tİ ekran kartı daha iyi f/p ürün bulamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,404
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri