- Bütçe
- 35000
Tam hatırlamıyorum ama 140w sanırım en yüksek degeler vardi diye hatırlıyorum yanında zaten 330w güç kaynağı ile geliyorAcer laptoplarda ekran kartı watt değerini nasıl öğrenebilirim bu attığım linkteki Max p mi normal mi
Tamamdır çok teşekkür ederim umarım öyledirTam hatırlamıyorum ama 140w sanırım en yüksek degeler vardi diye hatırlıyorum yanında zaten 330w güç kaynağı ile geliyor
Üstadım deneyiminiz nasıl seriyi önerir misiniz? Sıcaklık değerleri ve ekran kalitesi nasıl?Ben aktif acer nitro 16 kullanıcısıyım 4070 16gb ram 512 ssd modeli var bende sorun varsa sorabilirsjn
Nitro 16 ile nitro 5 arasinda farklar var dostum.Ben aktif acer nitro 16 kullanıcısıyım 4070 16gb ram 512 ssd modeli var bende sorun varsa sorabilirsjn
Ekran karti bu linkteki 140wAcer laptoplarda ekran kartı watt değerini nasıl öğrenebilirim bu attığım linkteki Max p mi normal mIs
Bende 4070 ekran 2k 2.5k gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum qhd+ sıcaklık değerlerini çok olcmedim ama hiç Bi zaman herhangi bir oyunu oynarken rahatsız edecek düzeyde olmuyor zaten sıvı soğutma var içinde metal soğutması vae elinizi koyduğunuz yerlerde assiri sıcaklık hissetmiyorsunuz performans konusunda da daha hiç Bi oyunda kasma donma yaşamadan sorunsuz oynadim ekranda gayet hoş hogwarts legacy withcer özellikle howgarts legacy optimizasyon sorunlarıyla meşhur bir oyun ondada güzel performanslar aldim nadir takılmalar oldu onlarında 16gb ramle ilgisi olduğunu düşünüyorum 16 dan fazla ram yiyor çünkü birde suanki aklım olsa şahsen 4070 değil 4060 modeli alirim çünkü ikisininde vrami 8 gb 4070 daha mı güçlü tabiiki gerçi ekran faktörü de var hocam sanırım gene 4070 alırdım sorun varsa sorabilirsinÜstadım deneyiminiz nasıl seriyi önerir misiniz? Sıcaklık değerleri ve ekran kalitesi nasıl?
Acerlerin hepsinin nitro serisi 140w acer nitro 16 daha yeni seri diye biliyorum farklarını tam hakim değilim sadece modelleri değişti güncellendi daha kaliteli hale geldi diye biliyorumNitro 16 ile nitro 5 arasinda farklar var dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran karti bu linkteki 140w
Parça kalitesi nasıldı hocamBen aktif acer nitro 16 kullanıcısıyım 4070 16gb ram 512 ssd modeli var bende sorun varsa sorabilirsjn
Yeni serilerde 85W versiyonlari var almadan önce bir bakmak lazım 1 aydan fazla süredir bu seriyi araştırıyorum. Anv16-42 seri no olandan başkasını almak şuanda mantıklı değil. Hem Ryzen 8845 var hem 4060 140w ayrıca 4070 için kullandıkları 2.5k paneli kullanmışlar. Benim merak ettigim birinci elden kullanıcı deneyimiydi teşekkürler.Bende 4070 ekran 2k 2.5k gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum qhd+ sıcaklık değerlerini çok olcmedim ama hiç Bi zaman herhangi bir oyunu oynarken rahatsız edecek düzeyde olmuyor zaten sıvı soğutma var içinde metal soğutması vae elinizi koyduğunuz yerlerde assiri sıcaklık hissetmiyorsunuz performans konusunda da daha hiç Bi oyunda kasma donma yaşamadan sorunsuz oynadim ekranda gayet hoş hogwarts legacy withcer özellikle howgarts legacy optimizasyon sorunlarıyla meşhur bir oyun ondada güzel performanslar aldim nadir takılmalar oldu onlarında 16gb ramle ilgisi olduğunu düşünüyorum 16 dan fazla ram yiyor çünkü birde suanki aklım olsa şahsen 4070 değil 4060 modeli alirim çünkü ikisininde vrami 8 gb 4070 daha mı güçlü tabiiki gerçi ekran faktörü de var hocam sanırım gene 4070 alırdım sorun varsa sorabilirsin
Acerlerin hepsinin nitro serisi 140w acer nitro 16 daha yeni seri diye biliyorum farklarını tam hakim değilim sadece modelleri değişti güncellendi daha kaliteli hale geldi diye biliyorum
Acer nitro serisinde parca değişikliği garantiyi iptal etmiyordu en son tekrar bir teknik servise sormak lazımBende bunu düşünüyorum. Ama ram takviyesinde garanti olayı kafamı kurcalıyor. Laptobun içinide alır almaz açmak istemiyorum.
Başka sorun varsa sorabilirsin benim modelde r7 7840hs işlemci vardiYeni serilerde 85W versiyonlari var almadan önce bir bakmak lazım 1 aydan fazla süredir bu seriyi araştırıyorum. Anv16-42 seri no olandan başkasını almak şuanda mantıklı değil. Hem Ryzen 8845 var hem 4060 140w ayrıca 4070 için kullandıkları 2.5k paneli kullanmışlar. Benim merak ettigim birinci elden kullanıcı deneyimiydi teşekkürler.
Acer nitro serisinde parca değişikliği garantiyi iptal etmiyordu en son tekrar bir teknik servise sormak lazım
Parça kalitesi donanım olarak soruyorsaniz gayet güzel kasa içinse kasa plastik ama dandik cin plastigi gibi değil gayet kaliteli bir hissi var sert plastik olması lazim dandik Bi hissi yokParça kalitesi nasıldı hocam