Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58-7687 almayı düşünüyorum

aliakc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Akçaoğlu
Bütçe
35000

Acer Nitro 5 AN515-58-7687​

Bilgisayar şu şekilde

Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran Kartı, FreeDOS​

Ramini ilerleyen zamanlarda yükselticem %10 indirimle 35 36 tarzı birşeye geliyor aynı fiyat bandında bunun yerine bunu al diyebileceğiniz bir şey varmıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Ben aktif acer nitro 16 kullanıcısıyım 4070 16gb ram 512 ssd modeli var bende sorun varsa sorabilirsjn

aliakc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Akçaoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer laptoplarda ekran kartı watt değerini nasıl öğrenebilirim bu attığım linkteki Max p mi normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Acer laptoplarda ekran kartı watt değerini nasıl öğrenebilirim bu attığım linkteki Max p mi normal mi
Tam hatırlamıyorum ama 140w sanırım en yüksek degeler vardi diye hatırlıyorum yanında zaten 330w güç kaynağı ile geliyor

Canx06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
can
Bende bunu düşünüyorum. Ama ram takviyesinde garanti olayı kafamı kurcalıyor. Laptobun içinide alır almaz açmak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Yaani orası öyle tabiiki bende eklerim diye aldim unutuyorum sürekli ama zaten 16gb modelde 1x16 geliyo her türlü eklenir sorun olacağını düşünmüyorum zaten amaç yukseltilebilir olmasa neden boş slot koysunlar hem ram hem ssd için

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Üstadım deneyiminiz nasıl seriyi önerir misiniz? Sıcaklık değerleri ve ekran kalitesi nasıl?
Bende 4070 ekran 2k 2.5k gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum qhd+ sıcaklık değerlerini çok olcmedim ama hiç Bi zaman herhangi bir oyunu oynarken rahatsız edecek düzeyde olmuyor zaten sıvı soğutma var içinde metal soğutması vae elinizi koyduğunuz yerlerde assiri sıcaklık hissetmiyorsunuz performans konusunda da daha hiç Bi oyunda kasma donma yaşamadan sorunsuz oynadim ekranda gayet hoş hogwarts legacy withcer özellikle howgarts legacy optimizasyon sorunlarıyla meşhur bir oyun ondada güzel performanslar aldim nadir takılmalar oldu onlarında 16gb ramle ilgisi olduğunu düşünüyorum 16 dan fazla ram yiyor çünkü birde suanki aklım olsa şahsen 4070 değil 4060 modeli alirim çünkü ikisininde vrami 8 gb 4070 daha mı güçlü tabiiki gerçi ekran faktörü de var hocam sanırım gene 4070 alırdım sorun varsa sorabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitro 16 ile nitro 5 arasinda farklar var dostum.

Ekran karti bu linkteki 140w
Acerlerin hepsinin nitro serisi 140w acer nitro 16 daha yeni seri diye biliyorum farklarını tam hakim değilim sadece modelleri değişti güncellendi daha kaliteli hale geldi diye biliyorum

Empress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
Bende 4070 ekran 2k 2.5k gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum qhd+ sıcaklık değerlerini çok olcmedim ama hiç Bi zaman herhangi bir oyunu oynarken rahatsız edecek düzeyde olmuyor zaten sıvı soğutma var içinde metal soğutması vae elinizi koyduğunuz yerlerde assiri sıcaklık hissetmiyorsunuz performans konusunda da daha hiç Bi oyunda kasma donma yaşamadan sorunsuz oynadim ekranda gayet hoş hogwarts legacy withcer özellikle howgarts legacy optimizasyon sorunlarıyla meşhur bir oyun ondada güzel performanslar aldim nadir takılmalar oldu onlarında 16gb ramle ilgisi olduğunu düşünüyorum 16 dan fazla ram yiyor çünkü birde suanki aklım olsa şahsen 4070 değil 4060 modeli alirim çünkü ikisininde vrami 8 gb 4070 daha mı güçlü tabiiki gerçi ekran faktörü de var hocam sanırım gene 4070 alırdım sorun varsa sorabilirsin

Acerlerin hepsinin nitro serisi 140w acer nitro 16 daha yeni seri diye biliyorum farklarını tam hakim değilim sadece modelleri değişti güncellendi daha kaliteli hale geldi diye biliyorum
Yeni serilerde 85W versiyonlari var almadan önce bir bakmak lazım 1 aydan fazla süredir bu seriyi araştırıyorum. Anv16-42 seri no olandan başkasını almak şuanda mantıklı değil. Hem Ryzen 8845 var hem 4060 140w ayrıca 4070 için kullandıkları 2.5k paneli kullanmışlar. Benim merak ettigim birinci elden kullanıcı deneyimiydi teşekkürler.

Bende bunu düşünüyorum. Ama ram takviyesinde garanti olayı kafamı kurcalıyor. Laptobun içinide alır almaz açmak istemiyorum.
Acer nitro serisinde parca değişikliği garantiyi iptal etmiyordu en son tekrar bir teknik servise sormak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Yeni serilerde 85W versiyonlari var almadan önce bir bakmak lazım 1 aydan fazla süredir bu seriyi araştırıyorum. Anv16-42 seri no olandan başkasını almak şuanda mantıklı değil. Hem Ryzen 8845 var hem 4060 140w ayrıca 4070 için kullandıkları 2.5k paneli kullanmışlar. Benim merak ettigim birinci elden kullanıcı deneyimiydi teşekkürler.

Acer nitro serisinde parca değişikliği garantiyi iptal etmiyordu en son tekrar bir teknik servise sormak lazım
Başka sorun varsa sorabilirsin benim modelde r7 7840hs işlemci vardi

Parça kalitesi nasıldı hocam
Parça kalitesi donanım olarak soruyorsaniz gayet güzel kasa içinse kasa plastik ama dandik cin plastigi gibi değil gayet kaliteli bir hissi var sert plastik olması lazim dandik Bi hissi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom