Neler Yeni

Acer Nitro 5 I5-12450H İşlemci, 8 GB DDR5 RAM RTX 4050 6 GB GDDR6 27288 TL

zetum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
Acer marka hiç almadım alınır mı sizce

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
BEKİR ALTIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Aspire serisini kullandım. Nitro dan daha daha düşüktür. Sorunsuz kullanıyorum. Biraz da beklenti ile alakalı. 30 bandında fiyatlar genelde. Şunu da söyleyim fan sesi oyuncu bilgisayarlarda fazla.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bi senedir kullaniyorum 25kya almistim memnunum ama fiyatin surekli dusmesi koyuyor :(

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
sergen
Alınmaz. Laptopun kendisi iyi de yetkili servisi çok kötü. Bende acer nitro 16 vardı, 5. ayında oyundayken görüntüde bozulmalar ve çökmeler meydana geldi, elimden gelen yazılımsal olarak her şeyi yaptım ama sorun çözülmedi, servise gönderdim ve furmark testi yapıp herhangi bir sorun yok diyip bana geri gönderdiler. 2 ay boyunca 4 kere ben onlara gönderdim onlarda her seferinde 20 saatlik furmark testi yapıp bir şey olmadığını iddia ettiler. Sorunun ne olduğunu nerede olabileceğini çok basit şekilde defalarca anlatmama rağmen sorunu çözmediler. En sonunda ithalatçıya gönderdim 7. ayında olmasına rağmen bir şekilde ikna ettirip onarım için teknik servislerinde incelemeye gönderdim. 4 iş günü geçmeden cihazın onarımının mümkün olmadığını söyleyip değişim iade raporu verdiler. Hepsiburada satıcısından almıştım onlarda stok yok dediler, muadil ürün istedim 2 gün içerisinde haber verecez dediler, 10. günde ben aradım ücret iadesi istedim onlarda zaten muadil ürünün de olmadığını belirttiler. Kısacası bir ürün alacaksanız eğer teknik servisini ve satıcısını iyi seçin.

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
BEKİR ALTIN
Alınmaz. Laptopun kendisi iyi de yetkili servisi çok kötü. Bende acer nitro 16 vardı, 5. ayında oyundayken görüntüde bozulmalar ve çökmeler meydana geldi, elimden gelen yazılımsal olarak her şeyi yaptım ama sorun çözülmedi, servise gönderdim ve furmark testi yapıp herhangi bir sorun yok diyip bana geri gönderdiler. 2 ay boyunca 4 kere ben onlara gönderdim onlarda her seferinde 20 saatlik furmark testi yapıp bir şey olmadığını iddia ettiler. Sorunun ne olduğunu nerede olabileceğini çok basit şekilde defalarca anlatmama rağmen sorunu çözmediler. En sonunda ithalatçıya gönderdim 7. ayında olmasına rağmen bir şekilde ikna ettirip onarım için teknik servislerinde incelemeye gönderdim. 4 iş günü geçmeden cihazın onarımının mümkün olmadığını söyleyip değişim iade raporu verdiler. Hepsiburada satıcısından almıştım onlarda stok yok dediler, muadil ürün istedim 2 gün içerisinde haber verecez dediler, 10. günde ben aradım ücret iadesi istedim onlarda zaten muadil ürünün de olmadığını belirttiler. Kısacası bir ürün alacaksanız eğer teknik servisini ve satıcısını iyi seçin.
Haklısın dostum ama tr garanti hepsi kötü

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
sergen
ha birde buna ek olarak, yetkili servis dışında ram ve ssd takılması cihazı garanti dışı bırakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın dostum ama tr garanti hepsi kötü
Hocam ürünler tr garantili değil genellikle ithalatçı garantili oluyor. Buradaki sorun yetkili servis. Dell, Lenovo, ve HP'nin yetkili servislerindeki sorun sayısını diğerlerine oranlayacak olursak çok daha az. Yaz aylarında yeni laptop alacam, ya hp alırım yada lenovo.

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
BEKİR ALTIN
ha birde buna ek olarak, yetkili servis dışında ram ve ssd takılması cihazı garanti dışı bırakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ürünler tr garantili değil genellikle ithalatçı garantili oluyor. Buradaki sorun yetkili servis. Dell, Lenovo, ve HP'nin yetkili servislerindeki sorun sayısını diğerlerine oranlayacak olursak çok daha az. Yaz aylarında yeni laptop alacam, ya hp alırım yada lenovo.
Haklısın ama bizde ilk fiyat öncelikli olur. Zaten parası olan üst modellere bakar. Ama 2024 aldığım aspire modelinde ram takviyesi sorun teşkil etmiyor demişlerdi. 2025 de değiştirdiler herhalde ram de garanti devre dışı olur diye.

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
sergen
Benim şansıma ürün fabrika çıkışlı sorunlu gelmiştir ama sorundan sonraki süreç tamamen yetkili servisin sorumsuzluğuyla ilgili. Şikayet var'a ve internete baktığımda mağdur edilenin bir tek ben olmadığımı anladım.

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yiğit Metinkale
4060 140w 165hz verisyonu kullanıyorum memnunum.

Zzabuza

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,022
Üyeler
170,095
Son üye
slickfeed
Top Bottom