Acer nitro 5 ses driveri kuramıyorum

Benim başıma gelmediğinden bilmiyorum denemedim de sistem geri yükleme yapılsa geçen haftaya, driverlar eski haline gelmez mi?
O sistem çok iyi çalışmıyor ve kesin çözüm değil, ayrıca bazı dosya ve veri kayıplarına da sebep oluyor. Riske değmez

Ekler

• 1000050427.webp
    1000050427.webp
    1.5 MB · Hit: 21
  • 1000050428.webp
    1000050428.webp
    1.5 MB · Hit: 27
  • 1000050426.webp
    1000050426.webp
    1.1 MB · Hit: 24
O sistem çok iyi çalışmıyor ve kesin çözüm değil, ayrıca bazı dosya ve veri kayıplarına da sebep oluyor. Riske değmez
Recovery moda alsa fabrika ayarlarına çevirse? Sonuçta 1 aylık laptop gitse gitse dll arşivi gidebilir onun çözümü de bundan kolay gibi 😄

Recovery moda alsa fabrika ayarlarına çevirse? Sonuçta 1 aylık laptop gitse gitse dll arşivi gidebilir onun çözümü de bundan kolay gibi 😄
Hocam grafik tasarımcıyım final projelerim var ayreten pc 1 aylık değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu sekil siliyorum
Hocam bu seçeneklerde nvida suruculeride seçili ama normalmi

Hocam grafik tasarımcıyım final projelerim var ayreten pc 1 aylık değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu seçeneklerde nvida suruculeride seçili ama normalmi
Default olarak rtk seç demiştim ya ayarlardan. Pc başında olmadığım için anlatamamıştım. Buldum anlatımını. Önceki herşeyi yaptıysan bunu kontrol et en son

Acer Teknik servis ile görüştüm windows 11 promu kullanıyorsun diye sordu sorunun pro versiyon ile alakalı olduğunu win 11 home temiz kurulum yapmamı söyledi düzeltemedikleri işi windows ile suçluyorlar saçmalığa bak

Acer Teknik servis ile görüştüm windows 11 promu kullanıyorsun diye sordu sorunun pro versiyon ile alakalı olduğunu win 11 home temiz kurulum yapmamı söyledi düzeltemedikleri işi windows ile suçluyorlar saçmalığa bak
Hacı pcdeki verilerin hepsini yedekle ne olur ne olmaz sonra recovery moda al kişisel dosyaları koru de sıfırla pcyi. Açılır açılmaz kapat safe modda yeniden başlat "yeni güncellemeleri hemen al" seçeneğini kapat yeniden başlat. Zaten kişisel dosyaları koru dediğinde hiçbiri silinmiyor dosyaların ve yine de yedek almış olacaksın bir sıkıntı olmaz. Dünden beri en az 6-7 saatin gitti, recovery atıp eski programları oyunları yüklemen bu kadar sürmezdi bence. (pcde ne kadar uygulama var bilmiyorum tabi değişir ona göre)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri