Hayır ama hafif darbe almış olabilir çantadaYere düştü mü? Darbe aldimi ?
tozdan böyle yapıyor olabilir mi veya yağı eksildiğindenYere düştü mü? Darbe aldimi ?
O zaman kasada darbe izi falan yoktur. En sağlıklisi garanti ye verin ücretsiz bir şekilde fan değişir sorun çözülür.Hayır ama hafif darbe almış olabilir çantada
acer laptopta kasayı açınca garanti bozuluyor muO zaman kasada darbe izi falan yoktur. En sağlıklisi garanti ye verin ücretsiz bir şekilde fan değişir sorun çözülür.
Seninki şu durumdayken hiç kasayı açma. Zate yetkili servis kullanıcı hatası demek için yer arıyor. Sen kafana göre açıp fanı kurcalama garanti dışı kalmasın güzelim cihaz. Hiç elleme ver yetkili servisine yapsınlar.acer laptopta kasayı açınca garanti bozuluyor mu
şöyle bir sorun var düz sert bir yere koyduğumda böyle ses yapmıyor şuan dün yapıyorduSeninki şu durumdayken hiç kasayı açma. Zate yetkili servis kullanıcı hatası demek için yer arıyor. Sen kafana göre açıp fanı kurcalama garanti dışı kalmasın güzelim cihaz. Hiç elleme ver yetkili servisine yapsınlar.
Evet bir çok laptopdada böyle oluyor zaten. Komple bakır borulari ve fan set olarakta değişiyor garanti.şöyle bir sorun var düz sert bir yere koyduğumda böyle ses yapmıyor şuan dün yapıyordu
sağolasın bilgi için teşekkür ederim sanırım bayramdan sonra garantiye yollayacağım.Evet bir çok laptopdada böyle oluyor zaten. Komple bakır borulari ve fan set olarakta değişiyor garanti.
hocam bende de aynı cihazdan var da yükseltip kullanıyorum 4 5 cm kadar bu fanlara zarar verir miYere düştü mü? Darbe aldimi ?
Yükseltip kullanmak daha sağlıklı daha rahat hava alır bilgisayar düz sert zemine koyun ki yukarda kalsın yoksa hava alamaz bilgisayar.hocam bende de aynı cihazdan var da yükseltip kullanıyorum 4 5 cm kadar bu fanlara zarar verir mi
Laptop soğutucu danmi bahsediyorsunuzhocam bende de aynı cihazdan var da yükseltip kullanıyorum 4 5 cm kadar bu fanlara zarar verir mi
evetLaptop soğutucu danmi bahsediyorsunuz