🔥İndirim ACER NİTRO AN515-45 13.699 TL

bipolar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Bence ederi bu 15500e 11400h ve 3050li si var zaten

Bu fiyata alınabilir guzel bi gaming laptop. 10k civarında mario açmayan laptoplar satılıyor artık.

Gtx 1650 bu fiyata hakkettmiyor

Valla haketmiyor ya bence de laptop fiyatları nolacak hocam böyle ya masaüstü düştü ne güzel
hocam mesele hakedip etmemesi değil işlemcisi çok daha kötü 256gb ssdli 1650 ekran kartlı laptoplar bu fiyata veriliyor acer aspire 7 gibi bu fiyat cihaz için günümüz piyasasında uygun bi fiyat sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parası olan 2k daha eklesin bunu alsın
hem ince hem oled hemde RTX 3050 16 gb
ya da indirimleri beklemeye devam etsin laptop fiyatları gereksiz pahalı
bu harbi iyiymiş hee bununla oyun oynanır mı yani ekran kartı w değeri nedir ve çok ısınır mı

hocam mesele hakedip etmemesi değil işlemcisi çok daha kötü 256gb ssdli 1650 ekran kartlı laptoplar bu fiyata veriliyor acer aspire 7 gibi bu fiyat cihaz için günümüz piyasasında uygun bi fiyat sadece
Piyasaya göre uygun ama ben vermem bu kadar benim görüşüm böyle hala pahalı çünkü 7999dan veriliyordu temmuz ayında bunlar

Şu yönden bakın bunu alacağınıza 14.700 e 5600H 3050 acer nitro cihaz vardı geçen hafta o alınabilir mesela 12K dan fazlası verilmez bence gtx 1650 li laptoplara

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu harbi iyiymiş hee bununla oyun oynanır mı yani ekran kartı w değeri nedir ve çok ısınır mı
yorumlarına bakabilirsin performansı fena değil ısınacağını sanmıyorum

Şu yönden bakın bunu alacağınıza 14.700 e 5600H 3050 acer nitro cihaz vardı geçen hafta o alınabilir mesela 12K dan fazlası verilmez bence gtx 1650 li laptoplara
hocam adam 13500ün üstüne çıkamıyorsa mesela tercih edilebilir yoksa ben de zaten bu alınır demiyorum ben mesela maks 16k çıkarabiliyodum yukardaki arkdaşta sağolsun bi vivobook önermiş ekran özellikleri vs tam istediğim gibi onu almayı düşünüyorum şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,961
Üyeler
188,504
Son üye
Xanxx
Geri