Neler Yeni

Acer Nitro an515-55 Deneyimlerim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam çok geçmiş olsun yapacağınız en mantıklı hareket tüketici hakem heyetine başvurmak galiba.
Hocam ben Allaha havale ettim boğazlarından geçmez o para zaten şüphem yok. Bu ürünün 1 seneye döküleceğini biliyorum. O zamana kadar da zaten gene bozulur en sonunda gidip servisinde yaygara koparıcam.

R5 3400g

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hayrullah
Acer bu işi yapıyor abi ya şu sıcaklık değerlerine baksana, ciddi biçimde çok iyi.
Fotoğrafları konu içine eklersen daha iyi olurdu ellerine sağlık hayırlı olsun.
Yapıyor yapmasına da tek eksiği garanti servis sorunu demin yorum okudum acer 515-55 laptop almış ısınma sorunu var diye garantiye göndermiş adamlar daha içini açmadan sadece programda ısı testi yapıp iyi dereceler diyerek geri göndermişler ve daha çok ısınmaya başlamış diyor eğer laptop arızalı çıkarsa paranız boşa gider bunu hesaba katın

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yapıyor yapmasına da tek eksiği garanti servis sorunu demin yorum okudum acer 515-55 laptop almış ısınma sorunu var diye garantiye göndermiş adamlar daha içini açmadan sadece programda ısı testi yapıp iyi dereceler diyerek geri göndermişler ve daha çok ısınmaya başlamış diyor eğer laptop arızalı çıkarsa paranız boşa gider bunu hesaba katın
Benim yazdığım yazıyı okudun sanırım
Servis gerçekten berbat benim açımdan
Yaşadıklarımı aktarıyorum sadece objektifte konuşamam bu konuda çünkü adamlar ortada değil
Yaşadığım olayları da yazmışsın zaten

R5 3400g

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hayrullah
Benim yazdığım yazıyı okudun sanırım
Servis gerçekten berbat benim açımdan
Yaşadıklarımı aktarıyorum sadece objektifte konuşamam bu konuda çünkü adamlar ortada değil
Yaşadığım olayları da yazmışsın zaten
Seninkini sonradan fark ettim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom