Acer Nitro AN515 Hakkında

okkrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
kışın almak istediğim oyuncu laptopu var dolar kuru şuan 7.08tl iken bu pc 5.999Tl
geçen sene bu aylarda dolar 5.86tl iken alanlar 4.600tl ye aldıklarını söylüyolar bu kışın dolar yine 6nın altına düşerse pc de nekadar fiyat azalması yaşanır?

kışın almak istediğim oyuncu laptopu var dolar kuru şuan 7.08tl iken bu PC 5.999Tl
geçen sene bu aylarda dolar 5.86tl iken alanlar 4.600tl ye aldıklarını söylüyolar bu kışın dolar yine 6nın altına düşerse PC de nekadar fiyat azalması yaşanır?
Dolar 6 nin aşağısı ni görmez bence 6-7 arasi dolaşacak buyuk ihtimalle vay halimize :(

Laptop alman şart mı dostum ? Madem oyun için alacaksın al mis gibi bir kasa.

Laptop alman şart mı dostum ? Madem oyun için alacaksın al mis gibi bir kasa.
kanka üniversitede kullanıcam ailemin yanına gidip geliyorum arada tatile gidicem felan heryere götürmek için alıcam laptop ayrıcalık olarak oyuncu pc olmasını istiyorum bi tane buldum bakalım onunda fiyatının düşmesini bekliyorum 😑

Fiyatlar çok uçtu.
İnşallah kısa sürede düşer 💵

Artık dolar max. 6.90 olur aklinizda bulunsun bu bir. İkincisi bu fiyata biraz fazla olsa da abartilacak kadar bir fazlalik değil. 560X 1050 Ti'i gecen performansa sahipti sanirim (?).

Artık dolar max. 6.90 olur aklinizda bulunsun bu bir. İkincisi bu fiyata biraz fazla olsa da abartilacak kadar bir fazlalik değil. 560X 1050 Ti'i gecen performansa sahipti sanirim (?).
aynen yüksek kaliteli oyunlarda fark atıyor

Geri