Ahh beAlıntıyı görüntüle 1.506₺ di dün sabah sipsrtiş ettim dün cuma namazından sonra tekrar baktım 1.473 ₺ olmuş dalgamı geçiyorlar 30 ₺ TL zararı soktular
Acep siparişi iptal edip para hesabıma geçince tekrar alsam olur muAhh be
Tam iptal etseniz fiyat yukselirse batarsiniz bence gereksizAcep siparişi iptal edip para hesabıma geçince tekrar alsam olur mu
75 hz olanını kullanıyorum güzel monitör 1000 tl ye almıştım gerçiAlıntıyı görüntüle 1.506₺ di dün sabah sipsrtiş ettim dün cuma namazından sonra tekrar baktım 1.473 ₺ olmuş dalgamı geçiyorlar 30 ₺ TL zararı soktular
Olabilir Allah'tan hepsiburada da iyi fiyat diğerlerinde 100-200₺ fark varTam iptal etseniz fiyat yukselirse batarsiniz bence gereksiz
Üzeride para koyup bunu alsaydın iyi olurdu 2ms yazıyor ama ürünün genel özelliklerinde 0.5ms yazıyor yükseltme yapmışlar 165hz hemde 0.5ms çok iyi bı fiyat bu özelliklere bulamazsın bu fiyattan monitör75 hz olanını kullanıyorum güzel monitör 1000 TL ye almıştım gerçi
benim ki 1ms ve bütçemin sonuna gelmiştim olsaydı acer değil başka marka alırdım zatenOlabilir Allah'tan hepsiburada da iyi fiyat diğerlerinde 100-200₺ fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzeride para koyup bunu alsaydın iyi olurdu 2ms yazıyor ama ürünün genel özelliklerinde 0.5ms yazıyor yükseltme yapmışlar 165hz hemde 0.5ms çok iyi bı fiyat bu özelliklere bulamazsın bu fiyattan monitör
Benim sipariş ettiğimde 0.5ms ama 400-500 olsaydı çok sağlam monitör var di onu alicaktimbenim ki 1ms ve bütçemin sonuna gelmiştim olsaydı acer değil başka marka alırdım zaten