Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ömür AYCIL
HDMİ ile baglayip 2k deneyen oldumu ben cok denedim masaustunde yazilar cok piksellesiyor keskinlik gidiyor buyutmeyi 150 yapinca yazilar duzeliyor ama hersey buyudugu icin 1080 den farki kalmiyor dede bilgisayari gibi oluyor.
Normal 27 2k monitorlerdede aynimi durum

KBL1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KBL1
240 hz dostum. Sitesinden kontrol ettim. Bu ürün koduna sahip ürün geldiği sürece sıkıntı yok.
bende baktım 165 hz
1676283759133.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
renk kalibrasyonu ve şu patlama için ayar yapacaklar kaynak olarak şuraya bakabilir.

çok detaylı bir inceleme tftcentral zaten bu işin tepe noktası inceleme yapar. bizim modelin süslü versiyonu bu inceledikleri standı değişik sadece ve usb portu eklenmiş olanı.

1-2 eksiği dışında mükemmel monitör. şu ekranı biraz daha mat yapsalarmış birazda fabrika çıkışlı renkleri iyileştirseler top seviye monitör olurmuş.

dctl0218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Altuğ
renk kalibrasyonu ve şu patlama için ayar yapacaklar kaynak olarak şuraya bakabilir.

çok detaylı bir inceleme tftcentral zaten bu işin tepe noktası inceleme yapar. bizim modelin süslü versiyonu bu inceledikleri standı değişik sadece ve usb portu eklenmiş olanı.

1-2 eksiği dışında mükemmel monitör. şu ekranı biraz daha mat yapsalarmış birazda fabrika çıkışlı renkleri iyileştirseler top seviye monitör olurmuş.
Her baktığım rehberde parlaklık 15-20-19 falan oluyor ama o şekilde görmek imkansıza yakın. Sanırım o ayarı es geçeceğiz. Diğer türlü renk ayarlarını yapıp göze hoş gelende bırakmak lazım sanırım.

KBL1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KBL1
240 be kardesim aldik allah allah
Neden sitede 165 yazıyor o zaman. aynı ürünün bi üst modeli olabilir senin aldığın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mxsimum 240 hz diye belirtmiş şimdi gördüm. 165hz yazıyor maximum 240 hz diyor anlamadım.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Veysel Tunç
Monitör ayağı yamuk ama iade değil değişim istedim. Bu paraya bu fiyata 240hz ips monitör mümkün değil almak. Kullanmasan bile bir köşede dursun en kötü satarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Her baktığım rehberde parlaklık 15-20-19 falan oluyor ama o şekilde görmek imkansıza yakın. Sanırım o ayarı es geçeceğiz. Diğer türlü renk ayarlarını yapıp göze hoş gelende bırakmak lazım sanırım.
bende çalışmaktan bakamıyorum şuanda illaki optimum bir seviye bulunur. olmadı renk profili atarız yada nvidia ile falan yapay müdahale ederiz. sıkıntı yok monitör çok güzel.

2k ekran ile yan yana kullanıyorum şuanda ben 2k ile alakası yok upscale ediyor fakat artısı bunu nvidia gibi programdan yapmıyoruz kendi içinde var e buda avantaj demek ps5 falan takınca 2k 4k alabiliriz demek oluyor. tabi görüntü tam 2k 4k kalitesi vermez orası ayrı ama şu fiyat bandında dahili gelmesi bile büyük fayda bize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,134
Üyeler
159,110
Son üye
Tolga1940
Top Bottom