Caner_1298
80+
Anlamadığım şekilde normal kullanımda 1 1.5 saat gidiyor ve sürekli ısınıyor bunu nasıl çözebilirim yoksa iade edeceğim
İntel işlemciyse 1-1.5 saat gitmesi normal. Isınma hakkında yorumum yok. Hangi oyunda kaç derecelerde çalıştığının ekran görüntüsünü atın ona göre yorumlayalım.Anlamadığım şekilde normal kullanımda 1 1.5 saat gidiyor ve sürekli ısınıyor bunu nasıl çözebilirim yoksa iade edeceğim
Valo 75 83 Rdr 2 85 94 civarıİntel işlemciyse 1-1.5 saat gitmesi normal. Isınma hakkında yorumum yok. Hangi oyunda kaç derecelerde çalıştığının ekran görüntüsünü atın ona göre yorumlayalım.
Hocam pili saatlerce dayansın istiyorsan amd işlemcili laptoplara yönelmelisin. Kullandığım amd laptopların neredeyse hepsi 7-8 saat pil süresi veriyor. Sıcaklıkları da işlemci ve ekran kartı olarak ayrı ayrı yazar mısınHocam arkadaşlar en az 3 saat gitmesi gerekiyor dediler çoğu pc de öyleymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saat giden pc sıkıntı
Valo 75 83 Rdr 2 85 94 civarı
İ7 13700hx rtx 4060Hocam pili saatlerce dayansın istiyorsan amd işlemcili laptoplara yönelmelisin. Kullandığım amd laptopların neredeyse hepsi 7-8 saat pil süresi veriyor. Sıcaklıkları da işlemci ve ekran kartı olarak ayrı ayrı yazar mısın
Aynı model bende var acaba sizde metal macun sorunlu mu geldi msi afterburner indirin cpu power ve cpu temp ayarlarını açıp oyuna girin ss atın.İ7 13700hx rtx 4060
Yukarıda yazdıklarım işlemci sıcaklıklarıydı
Ekran kartı Valo 70 derece
Aynı model bende var acaba sizde metal macun sorunlu mu geldi msi afterburner indirin cpu power ve cpu temp ayarlarını açıp oyuna girin ss atın.
Hocam sizin pil süresi nasıl benim 1 saatte bitiyor normal kullanımdaAynı model bende var acaba sizde metal macun sorunlu mu geldi msi afterburner indirin cpu power ve cpu temp ayarlarını açıp oyuna girin ss atın.
1.5-2 saat falan diyebilirim. maks fan mı bu ss?Alıntıyı görüntüle
İşlemci limitleme yapmadan önce Dengeli modda
Alıntıyı görüntüle
Ayarlar bu şekilde ama düşürüncede aynı sıcaklıklarda seyrediyor
Alıntıyı görüntüle
İşlemciyi 40 w limitleyince
Hocam sizin pil süresi nasıl benim 1 saatte bitiyor normal kullanımda
Hayır dengeli modda1.5-2 saat falan diyebilirim. maks fan mı bu ss?
fanlar otomatik demi? modu turbo yapın bide öyle deneyin dengeli modda fanlar hızlı dönmez veya dengeli mod manuel 5000-5500 rpm fan yapın.Hayır dengeli modda
Bir kaç ayar yapman gerek.Anlamadığım şekilde normal kullanımda 1 1.5 saat gidiyor ve sürekli ısınıyor bunu nasıl çözebilirim yoksa iade edeceğim
Ayarları anlatsan benden baya bı dua alırsınBir kaç ayar yapman gerek.
Ben 5-6 saat kadar alıyorum yaptığım ayarlar ile.
Turboda iyi sıcaklık değerlerifanlar otomatik demi? modu turbo yapın bide öyle deneyin dengeli modda fanlar hızlı dönmez veya dengeli mod manuel 5000-5500 rpm fan yapın.