Yardım Acer Predator Helios Neo 16 Batarya ve Isınma Sorunu

Reaksiyon skoru
67
Anlamadığım şekilde normal kullanımda 1 1.5 saat gidiyor ve sürekli ısınıyor bunu nasıl çözebilirim yoksa iade edeceğim

Anlamadığım şekilde normal kullanımda 1 1.5 saat gidiyor ve sürekli ısınıyor bunu nasıl çözebilirim yoksa iade edeceğim
İntel işlemciyse 1-1.5 saat gitmesi normal. Isınma hakkında yorumum yok. Hangi oyunda kaç derecelerde çalıştığının ekran görüntüsünü atın ona göre yorumlayalım.

laptop böyle malesef ister 100 bin tl ver ısınma ve şarj hızlı bitimi çoğu laptopta var. Şarj yükseke performansta olduğu için hızlı bitiyor olabilir dengeli al bide

Hocam arkadaşlar en az 3 saat gitmesi gerekiyor dediler çoğu pc de öyleymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 saat giden pc sıkıntı

İntel işlemciyse 1-1.5 saat gitmesi normal. Isınma hakkında yorumum yok. Hangi oyunda kaç derecelerde çalıştığının ekran görüntüsünü atın ona göre yorumlayalım.
Valo 75 83 Rdr 2 85 94 civarı

Hocam arkadaşlar en az 3 saat gitmesi gerekiyor dediler çoğu pc de öyleymiş

1 saat giden pc sıkıntı

Valo 75 83 Rdr 2 85 94 civarı
Hocam pili saatlerce dayansın istiyorsan amd işlemcili laptoplara yönelmelisin. Kullandığım amd laptopların neredeyse hepsi 7-8 saat pil süresi veriyor. Sıcaklıkları da işlemci ve ekran kartı olarak ayrı ayrı yazar mısın

Hocam pili saatlerce dayansın istiyorsan amd işlemcili laptoplara yönelmelisin. Kullandığım amd laptopların neredeyse hepsi 7-8 saat pil süresi veriyor. Sıcaklıkları da işlemci ve ekran kartı olarak ayrı ayrı yazar mısın
İ7 13700hx rtx 4060

Yukarıda yazdıklarım işlemci sıcaklıklarıydı

Ekran kartı Valo 70 derece

Son düzenleme:
İ7 13700hx rtx 4060

Yukarıda yazdıklarım işlemci sıcaklıklarıydı

Ekran kartı Valo 70 derece
Aynı model bende var acaba sizde metal macun sorunlu mu geldi msi afterburner indirin cpu power ve cpu temp ayarlarını açıp oyuna girin ss atın.

Aynı model bende var acaba sizde metal macun sorunlu mu geldi msi afterburner indirin cpu power ve cpu temp ayarlarını açıp oyuna girin ss atın.
Valorant Screenshot 2024.10.15 - 21.34.20.42.png

İşlemci limitleme yapmadan önce Dengeli modda
Valorant Screenshot 2024.10.15 - 21.33.40.18.png

Ayarlar bu şekilde ama düşürüncede aynı sıcaklıklarda seyrediyor

Valorant Screenshot 2024.10.15 - 21.34.44.85.png

İşlemciyi 40 w limitleyince

Hocam sizin pil süresi nasıl benim 1 saatte bitiyor normal kullanımda

Bir kaç ayar yapman gerek.
Ben 5-6 saat kadar alıyorum yaptığım ayarlar ile.

Bir kaç ayar yapman gerek.
Ben 5-6 saat kadar alıyorum yaptığım ayarlar ile.
Ayarları anlatsan benden baya bı dua alırsın

fanlar otomatik demi? modu turbo yapın bide öyle deneyin dengeli modda fanlar hızlı dönmez veya dengeli mod manuel 5000-5500 rpm fan yapın.
Turboda iyi sıcaklık değerleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri