Neler Yeni

🔥İndirim Acer Swift GO SFG14-72-77SK Ultra 7-155H 33997TL

MoonWalk

80+ Bronze
Bizim bı arkadaşın ihtiyacı var, oynadığı oyunlar bf rdr felan ama daha çok üni ağırlıklı alacak, alınırmi yoksa oyuncu laptopu dahami mantıklı?

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Gökhan
oyun oynamıyorum laptopta şuan snapdragon işlemcilerin bir avantajı var mı batarya ömrü vs konusunda yoksa intel amd almak her türlü daha mı mantıklı

MoonWalk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim bı arkadaşın ihtiyacı var, oynadığı oyunlar bf rdr felan ama daha çok üni ağırlıklı alacak, alınırmi yoksa oyuncu laptopu dahami mantıklı?
İşlemci gayet güçlü, skorlara bakılırsa bir nevi verimli i7 13700H gibi. Bu fiyata alternatif Huawei var ancak bu modelin işlemcisi daha güçlü. Oynayacağı oyunlar güç gerektiriyor (GPU), sadece işlemciyle oynamak memnun etmez bir de üstüne üstlük 2.8k ekrana sahip bu model bir de 60 Hz değil 90 Hz, cihazın ayarlarına göre zaten oynanamaz ancak ayar düşürse bile akıcı oynayamaz yüksek ihtimal. Alınacak oyuncu laptopları da ya görünüm olarak üniversiteye uygun olmayabilir ya da sesli çalışabilir. Ağırlıklı olarak okul hayatı varsa bu cihaz mantıklı ancak yazılan oyunları oynama konusunda üzebilir.
oyun oynamıyorum laptopta şuan snapdragon işlemcilerin bir avantajı var mı batarya ömrü vs konusunda yoksa intel amd almak her türlü daha mı mantıklı
Snapdragon CPU'larda uyumluluk sorunu var şu anlık, tutarlı ve stabil çalışamıyorlar diye bahsediliyor. Bu modelin işlemcisi verimlilik tarafına daha ağır bastığından pil ömrü konusunda memnun edebilir (65 Wh kapasite çok değil ama memnun eder). Ekrandan dolayı muadillerine göre daha fazla güç tüketecek ancak bu pil ömrü farkına değer kesinlikle.

25344143

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsimi Yok
Oyun oynamıyorsa kesinlikle macbook alması lazım. Şu an açık ara en iyi laptoplar M serisi işlemcili macbooklar.
Snapdragon işlemcili laptoplarda bazı programlarda uyumsuzluk sorunu var. Kullanacağı bir programa denk gelirse sıkıntı.
Öğrenciyse ve dolayısıyla gün içerisinde dizüstü bilgisayarı taşıyacaksa hafif bir oyuncu laptopu alabilir. 2 kiloyu çok geçmesin. Örnek olarak mesela lenovo ideapad 5 pro serisi ideal olabilir.

MoonWalk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynamıyorsa kesinlikle macbook alması lazım. Şu an açık ara en iyi laptoplar M serisi işlemcili macbooklar.
Snapdragon işlemcili laptoplarda bazı programlarda uyumsuzluk sorunu var. Kullanacağı bir programa denk gelirse sıkıntı.
Öğrenciyse ve dolayısıyla gün içerisinde dizüstü bilgisayarı taşıyacaksa hafif bir oyuncu laptopu alabilir. 2 kiloyu çok geçmesin. Örnek olarak mesela lenovo ideapad 5 pro serisi ideal olabilir.
Aynı fiyata (sıfır ve M serisi işlemcili) 16/512 Macbook paylaşırsanız alacak kişiler için daha iyi olabilir.

(OLED de olmalı.)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
gökhan can
ben mac kullanıcısıyım mac de autocad ya da başka programlarda uyumsuzluk olduğu için windows a geçmeyi düşünüyorum bu cihaz işimi görür mü? pil ömrü kaç saat götürür bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?

Son düzenleme:

ebirgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre
ben mac kullanıcısıyım mac de autocad ya da başka programlarda uyumsuzluk olduğu için windows a geçmeyi düşünüyorum bu cihaz işimi görür mü? pil ömrü kaç saat götürür bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?
bu kadar pahalı cihaza ihtiyacınız yok. daha uygun bir şeyler işinizi rahatlıkla görür.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Pil ömrü olarak tatmin etmesi için snapdragon işlemcili laptop almanız en mantıklısı olur halen windowslar dökülüyor macbookların yanında pil olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,075,153
Üyeler
170,818
Son üye
thejokers20
Top Bottom