stanczyk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- ilkay
Hocam cevabınız için teşekkür ederim siz 1260p olan için mi yazdınız acaba? Ben indirimde olan 1335u için yazdım. Hangisi daha iyidir bilmiyorum ama ekranın güzel olması artı. Lenovoyu 9 taksit alabiliyorum pazaramadan bunu ise 3 taksit alabiliyorum. Aradaki yaklaşık 7k paraya değer mi asıl merak ettiğim bu. Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz diyeyim. TeşekkürlerAcer'ın ekranı daha iyi. İşlemciler benzer güçte, pil ömürleri de benzer olur (Lenovo az! daha iyi olabilir kullanıma göre). Lenovo'da 2, Acer'da 1 adet M.2 SSD slotu var ancak Acer'da 2, Lenovo'da 1 adet RAM slotu var (biri lehimli). Malzeme kaliteleri fazla fark etmez ancak görünüm ve tasarım konusunda Lenovo önde tabii ki. Trackpad konusu da farklı biraz, buna sahip olup da fiyatına göre özelliği kabul edilebilir olan paylaştığınız ThinkPad E14 Gen 5 modeli. Ürünün ekranı dışında büyük falsosu bulunmuyor (ekranı büyük falso değil, sadece; canlı deneyimde daha net anlaşılacağı üzere renk ayarı olarak daha geride), CPU'su daha güçlü model de var ancak trackpade sahip değil. Bu model de pil ömrü tatmin eder gayet, bu tarafa özel bir ilgi varsa da alternatif göremedim şahsen (bu bütçelerde).