Neler Yeni

🔥İndirim Acer TravelMate P4 Serisi Laptoplar i5-1335U 15199TL/i7-1260P 15299TL

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ilkay
Acer'ın ekranı daha iyi. İşlemciler benzer güçte, pil ömürleri de benzer olur (Lenovo az! daha iyi olabilir kullanıma göre). Lenovo'da 2, Acer'da 1 adet M.2 SSD slotu var ancak Acer'da 2, Lenovo'da 1 adet RAM slotu var (biri lehimli). Malzeme kaliteleri fazla fark etmez ancak görünüm ve tasarım konusunda Lenovo önde tabii ki. Trackpad konusu da farklı biraz, buna sahip olup da fiyatına göre özelliği kabul edilebilir olan paylaştığınız ThinkPad E14 Gen 5 modeli. Ürünün ekranı dışında büyük falsosu bulunmuyor (ekranı büyük falso değil, sadece; canlı deneyimde daha net anlaşılacağı üzere renk ayarı olarak daha geride), CPU'su daha güçlü model de var ancak trackpade sahip değil. Bu model de pil ömrü tatmin eder gayet, bu tarafa özel bir ilgi varsa da alternatif göremedim şahsen (bu bütçelerde).
Hocam cevabınız için teşekkür ederim siz 1260p olan için mi yazdınız acaba? Ben indirimde olan 1335u için yazdım. Hangisi daha iyidir bilmiyorum ama ekranın güzel olması artı. Lenovoyu 9 taksit alabiliyorum pazaramadan bunu ise 3 taksit alabiliyorum. Aradaki yaklaşık 7k paraya değer mi asıl merak ettiğim bu. Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz diyeyim. Teşekkürler

MoonWalk

80+ Bronze
Hocam cevabınız için teşekkür ederim siz 1260p olan için mi yazdınız acaba? Ben indirimde olan 1335u için yazdım. Hangisi daha iyidir bilmiyorum ama ekranın güzel olması artı. Lenovoyu 9 taksit alabiliyorum pazaramadan bunu ise 3 taksit alabiliyorum. Aradaki yaklaşık 7k paraya değer mi asıl merak ettiğim bu. Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz diyeyim. Teşekkürler
Şu an da satılan i5-1335U'lu model için geçerli bu yazılanlar. İ5-1335U'lu model bu fiyata satılıyorken farklı bir alternatif aramaya gerek duymuyorum. Trackpad de söz konusu olsa dahi 6-7k farkın değeceğini düşünmüyorum.

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ilkay
Şu an da satılan i5-1335U'lu model için geçerli bu yazılanlar. İ5-1335U'lu model bu fiyata satılıyorken farklı bir alternatif aramaya gerek duymuyorum. Trackpad de söz konusu olsa dahi 6-7k farkın değeceğini düşünmüyorum.
Teşekkürler hocam. Satın aldım bunu.

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ilkay

MoonWalk

80+ Bronze
saçma mı olur 8+16
Oyun odaklı kullanım fazla değilse saçma olmaz. 16 GB yerine 24 GB kullanılınca daha düşük FPS alınıyor ancak bu laptop özelinde gücüne odaklı düşünülürse ve yapılacaklar düşünülürse diğerleri kadar sorun değil.
markadan dolayı kötü bir tercih mi olur
Uyduğu sürece, stabil çalıştığı sürece marka önemsiz. Marka sorun oluşturmaz.
RAM bilgisi 3200 MHz olduğu yönünde, muhtemelen CL 22'dir ancak emin olmak için geldiğinde bakılabilir. RAM sipariş edilebilir, olmadı iade edilir uymazsa ancak CL 22 yüksek ihtimalle uyacaktır.
Diğer konuda ram için acer yetkili servisine yollamak gerekir demişsiniz garanti dışı kalmaması için. Bu üründe de geçerli mi yoksa sadece gaming serisine özel bir durum mu?
Tüm ürünlerinde geçerli. Genel olarak ekleme veya yükseltmeyi Acer'in yapması gerekiyor, yoksa garantiyi devre dışı bırakıyorlar.

Top Bottom