- Reaksiyon skoru
- 62
Reis şakam yok bu seneki ara tatilleri kaldırır ben sana diyimPlan sporcu olmak yönünde zaten spor lisesine geçmeyi düşündüm ama kontenjan yok ordada
Post automatically merged:
Çok haklısın
Reis şakam yok bu seneki ara tatilleri kaldırır ben sana diyimPlan sporcu olmak yönünde zaten spor lisesine geçmeyi düşündüm ama kontenjan yok ordada
Post automatically merged:
Çok haklısın
Anket hazirlatmis kalksın mi diye zaten kaldırır bi ihtimalReis şakam yok bu seneki ara tatilleri kaldırır ben sana diyim
Keşke düşürse. Ben mezun oldum lakin kendi zamanımda olmasını çok isterdim. Okul boş yere uzuyor 3 ay tatil çok fazla hem de konuları unutuyorsun.Her sabah kalktigimda yatarken sövüyorum zaten bu sene mezun olmam şart seneye bu herifin sağı solu belli olmaz ara tatilleri bile ellemeye başladı seneye yaz tatilini 1 aya düşürürse şaşırmam o yüzden bir an önce mezun olmak şart
Muhtarlıktan veli yardımı ile adresinizi köyde tanıdığınız varsa oraya geçirebilirsiniz. MEB'e de "bakın ben uzakta oturuyorum ve okula gidemiyorum" bahanesi yaparaktan Açığa geçebilirsiniz.Arkadaşlar açığa geçmek istiyorum ama yönetmelik vs değişti o konuda bilgilendircek varmı aranızda acaba