Neler Yeni

açığa geçtim diye ben mi suçluyum şimdi ?

grasdiyas

80+ Silver
yaş 16 kısa tutucam açığa geçtim diye neymiş babam işi bırakana kadar çalışacaksın diyor annem babamda aynı kafada bende yazılıma çalışıyorum ama iş+yazılım olmuyor çok yorgun oluyorum kafam almıyor pek para istedim soğutucu için son parçaydı sonra dedim borcum bitsin çıkacam dedim annem de yok çıkmayacaksın eşşek gibi çalışçan diyo evde boş boş bilgisayar başında oturacan diyor e yazılıma neyle çalışçam diyom kağıda yaz diyor çok sinir etti beni borum bittik ten sonra da çalışmak istemiyorum benim bi suçum varmı ya neymiş 30bin masraf edip işten gidiyormuşum sanki oturduğum yerden kazanıyorum kendi param la aldım sonuçta benmi şuçluyum

Son düzenleme:

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam gibi anlatsana knk konuyu hiçbir şey anlaşılmıyor çalışmaktan ne ara konu sıvı soğutmaya geldi
valla anlık sinirle yazdım çok karışık oldu bu aklıma ne geldiyse arık düzeltiyim sorum çalışmam zaten

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

grasdiyas

80+ Silver

-CrawL

80+ Gold
Bi yandan yks ye hazırlan haftanın 2günüde babanın yanında çalışırsın harçlığını çıkartmak için bence bu kadar zor durumdayken de PC soğutucusuna aksesuarına şart olmadıkça bu kadar paralar harcama. Birikimin varsa altın al dursun sende haftada 2gün babanın yanında çalış harçlığın çıksın. Kalan vakittede sınava hazırlan bu mentalle o evde kalmak zor dışarda arkadaşlarınla vakit geçir. Dayanmaya çalış 1-2sene geçecek hepsi kurtar kendini. E devletten alamıyormusun kendine randevu

grasdiyas

80+ Silver
Bi yandan yks ye hazırlan haftanın 2günüde babanın yanında çalışırsın harçlığını çıkartmak için bence bu kadar zor durumdayken de PC soğutucusuna aksesuarına şart olmadıkça bu kadar paralar harcama. Birikimin varsa altın al dursun sende haftada 2gün babanın yanında çalış harçlığın çıksın. Kalan vakittede sınava hazırlan bu mentalle o evde kalmak zor dışarda arkadaşlarınla vakit geçir. Dayanmaya çalış 1-2sene geçecek hepsi kurtar kendini. E devletten alamıyormusun kendine randevu
18 yaşından küçüğüm alsam bişey değişmez de yeniden yazdım oralar alakasız yks ile alakam yok yazılım
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun dışında haftada 6 gün çalışıyorum gelememe şansım yok

-CrawL

80+ Gold
18 yaşından küçüğüm alsam bişey değişmez de yeniden yazdım oralar alakasız yks ile alakam yok yazılım
Kanka o zaman gitme babanla arada haftanın 2-3 günü git harçlığını çıkar madem onlardan fayda yok. Kalan sürede evde yazılımda geliştir kendini.

grasdiyas

80+ Silver
Kanka o zaman gitme babanla arada haftanın 2-3 günü git harçlığını çıkar madem onlardan fayda yok. Kalan sürede evde yazılımda geliştir kendini.
zorla gitmiyecem zaten de borcum bittikten sonra tabikide haftanın 2 3 günü çalışabileceğim bir iş yok malsef sporuda bıraktım 7 sene tekwando yaptım iş sağ olsun bıraktım ama mentalim yok gibi bişey aşırı unutkanlık yapıyor iş-ev ikisindede mutluluk yok pazar günleride çalışıyorum biraz dışarı çıksam anca boş boş dolaşıyom otobüs parası bile yok neden bana para verilmiyor ancak malzeme alınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zam yapmamış babası o da sıvı soğutma almış
düzelltim kısa yazdım cidden bende konuyu anlamadım

grasdiyas

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,911
Üyeler
163,236