burası forum millete toxic atacağına yardım et adam demek ki buradan öğrenmek istiyorgoogle çok uzakta değil
kankam o mantıkla hiçbir konuda burdan yardım isteme, hemen hemen hepsi google da var zatengoogle çok uzakta değil
Burda mı farklı bilmiyorum ama burda halk eğitim müdürlüğüne gidiyorsun, vesikalık ve tckimlik fotokopisi ile ve ziraate de para yatması gerekiyor, ondan sordumAçık Öğretim Lisesi nasıl geçilir?
Geçiş işlemi için yapmanız gereken tek şey, aktif dönem kaydınızı yenileyip öğrencilik durumu aktif olduktan sonra geçiş yapmak istediğiniz yüz yüze Mesleki Açık Lisenin derslerini veren Mesleki Teknik Anadolu Lisesine dilekçe vermektir.
KAYNAK: https://aol.meb.gov.tr/www/sss.php#:~:text=Geçiş işlemi için yapmanız gereken,Teknik Anadolu Lisesine dilekçe vermektir.
ya halk eğitim merkezleri yok mu git oraya açığa geçmek istiyorum de velinle git ama bir kayıt ücreti var zam gelmediyse 50 liraydı hadi zam geldi diyelim 100 lirakankam o mantıkla hiçbir konuda burdan yardım isteme, hemen hemen hepsi google da var zaten
hayır googleda birsürü yalan yanlış bilgi var ama bu konunun net bir cevabı varkankam o mantıkla hiçbir konuda burdan yardım isteme, hemen hemen hepsi google da var zaten
kaça gidiyorsun neden açoğa geçmek istiyorsun? söylesene bi açığa geçme bence kolay kolaykankam o mantıkla hiçbir konuda burdan yardım isteme, hemen hemen hepsi google da var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda mı farklı bilmiyorum ama burda halk eğitim müdürlüğüne gidiyorsun, vesikalık ve tckimlik fotokopisi ile ve ziraate de para yatması gerekiyor, ondan sordum
Kankam okul zaman kaybı ve zaten okul gibi 5 gün gideceğim bir dershanem var ve orası çok daha verimli bir yer, o yüzdenkaça gidiyorsun neden açoğa geçmek istiyorsun? söylesene bi açığa geçme bence kolay kolay
kaça gidiyorsun?Kankam okul zaman kaybı ve zaten okul gibi 5 gün gideceğim bir dershanem var ve orası çok daha verimli bir yer, o yüzden
12kaça gidiyorsun?
Herşeyin farkındayım zaten, öğlene kadar ders görüyoruz ve öğleden sonra da ders çalışma etütleimiz oluyor, ardından da kütüphaneye gidiyoruz, çalışacağım yani istesem de istemesem deAçıktan mezun olan biri olarak ders çalışmayacak isen girme bu riske diyorsan ki okulda eğitim alamıyorum ki adam akıllı lise olmadığı sürece öyle açığa geç dershaneye kayıt ol sınavlarına gir tertemiz geç
(Kardeşim, Halk Eğitim merkezinde çalışıyorum ve günümüz çok yoğun geçiyor açık öğretim ortaokul ve lise kayıtlarını yapıyoruz)Vesikalık ve kimlik fotokopisi çektirdim ama bundan sonra ne yapmam gerekiyor?