Neler Yeni

Açık öğretimden meslek lisesine geçiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
12.sınıfım açığa geçeli 1 hafta oluyor, eski okuluma, meslek lisesine(sınavlı) geçiş yapabilir miyim

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
12.sınıfım açığa geçeli 1 hafta oluyor, eski okuluma, meslek lisesine geçiş yapabilir miyim
yanlış bilmiyorsam açık liseye geçiş yaptıktan sonra tekrar dönemiyorsun çünkü bende 10. sınıfta açığa geçtim ilk geçtiğimde biraz pişman oldum sonrasında yapacak bir şey yok deyip 1-2 sene sonra açık liseden mezun oldum

Shourd

80+ Gold
12.sınıfım açığa geçeli 1 hafta oluyor, eski okuluma, meslek lisesine geçiş yapabilir miyim
yanlış bilmiyorsam öğretim yılıının başında tekrar geçebiliyor olman lazımdı bunun içinde okul müdürüne söylemen lazım sanırım git sor bi hocana o daha iyi anlatır birde meraktan soruyorum neden açığa gçeip geri girmek istiyorsun hemde 1 haftada ama bunlar için dilekçe vermen lazım oda zor gibi en iyisi hocana danışman

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış bilmiyorsam öğretim yılıının başında tekrar geçebiliyor olman lazımdı bunun içinde okul müdürüne söylemen lazım sanırım git sor bi hocana o daha iyi anlatır birde meraktan soruyorum neden açığa gçeip geri girmek istiyorsun hemde 1 haftada ama bunlar için dilekçe vermen lazım oda zor gibi en iyisi hocana danışman
Aslında meslekten anadoluya nakil yaptırmıştım pişman oldum anadoludan mesleğe de gidemediğime göre mecbur açığa geçtim, işte şimdi de açıktan mesleğe geçiş varmı bilmiyorum

Shourd

80+ Gold
Aslında meslekten anadoluya nakil yaptırmıştım pişman oldum anadoludan mesleğe de gidemediğime göre mecbur açığa geçtim, işte şimdi de açıktan mesleğe geçiş varmı bilmiyorum
anadolu yüksek puanlı değil anladığım kadarıyla düşk puanlı anadolu meslektende kötüdür dediğim gibi çok fazla değişmişsin ppek umut yok gibi hocalarına danışman gerçekten en mantıklısı olur kolay kolay kimsenin bu konulara hakim olucağını düşünmüyorum hocaların kadar ve birde yine meraktan neden anadoluya geçtin? ve neden beğenmedin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anadolu yüksek puanlı değil anladığım kadarıyla düşk puanlı anadolu meslektende kötüdür dediğim gibi çok fazla değişmişsin ppek umut yok gibi hocalarına danışman gerçekten en mantıklısı olur kolay kolay kimsenin bu konulara hakim olucağını düşünmüyorum hocaların kadar ve birde yine meraktan neden anadoluya geçtin? ve neden beğenmedin
Eve uzaktı, sınav senem olduğundan dolayı biraz daha rahat olmak istemiştim, ama okulun değerini bilemedim işte

Shourd

80+ Gold
Eve uzaktı, sınav senem olduğundan dolayı biraz daha rahat olmak istemiştim, ama okulun değerini bilemedim işte
kötü yapmışsın en azından meslek lisesinde belirlediğin alanla istediğin bölüme gitseydin sana özel kontejyan olurdu garanti meslek sahibi olurdun bence kesinlikle git danış elinden ne geliyorsa yap ailenide götür yetmezse

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Açığa ilk kez geçtiysen bir kez okula dönebiliyodun benim zamanımda onda da istediğine değil nakil için boşluğu olan okula sistem oto atıyodu geçerken sana bunları söylemiş olmaları lazım ama hiç bilgi vermemişler Galiba, bide nası bi bahaneyle geçtin her bahaneyi kabul etmiyolar yasak diye

Top Bottom