Acil bakın bilgisayar kafayı yedi

Batuw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,114
Arkadaşlar ben oyundayken veya masa üstündeyken klavye hangi tuşa basarsam farklı bir şey oluyor mesela w ekram kalemini açıyor boşluk dili değiştiriyor neden öyle

Arkadaşlar ben oyundayken veya masa üstündeyken klavye hangi tuşa basarsam farklı bir şey oluyor mesela w ekram kalemini açıyor boşluk dili değiştiriyor neden öyle
Klavyeden kaynaklı bir hatadır başka bir klavye ile dene sorun çözülmezse format at en temizi.

Bilgisayarı yeniden başlatır mısınız?

Biraz önce bende de oldu. Control tuşuyla bir tuşa bastım W; masaüstüne götürüp, S; Windows açıyordu. Kısaca PC yeniden başlatın.

Klavyeden kaynaklı bir hatadır başka bir klavye ile dene sorun çözülmezse format at en temizi.
Bilgisayarı kapa aç yapınca düzeliyor biraz gidince gene aynısı oluyor klavyeyi 5/6 aydır kullanıyorum çok memnunum gk1000 model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı yeniden başlatır mısınız?

Biraz önce bende de oldu. Control tuşuyla bir tuşa bastım W; masaüstüne götürüp, S; Windows açıyordu. Kısaca PC yeniden başlatın.
Hocam tam bunu yazdığınız sırada kendiliğinden düzeldi

Bilgisayarı kapa aç yapınca düzeliyor biraz gidince gene aynısı oluyor klavyeyi 5/6 aydır kullanıyorum çok memnunum gk1000 model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam bunu yazdığınız sırada kendiliğinden düzeldi
Virüs taraması yapabilirsiniz, ne olur ne olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri