hocam bahsettiğiniz kampanyalar stok sınırlı olan kampanyalar mı çünkü ben 4060ti bi sistemin hiç bu fiyatlara düştüğünü görmedimReis kampanya ile 22-23K ya düşüyor zaten bu tür sistemler.
1-2K daha fazla verip hepsini sıfır alabiliyorsun.
Fiyat baya iyi bence 7500f 4060ti zaten 25k ve şuan yok
DDR5 bile olsa gitmiyor piyasa bitik geçen sene 3800e vermediğim VG249Q 1 ay önce 3K ilana koydum 2500 diyorlar.Fiyatı az olmamış mı ya herkes fazla demiş ama
Sen görmemişsin hocamhocam bahsettiğiniz kampanyalar stok sınırlı olan kampanyalar mı çünkü ben 4060ti bi sistemin hiç bu fiyatlara düştüğünü görmedim
serbest piyasa herşeyi öldürdü hocam vallahi sormayınDDR5 bile olsa gitmiyor piyasa bitik geçen sene 3800e vermediğim VG249Q 1 ay önce 3K ilana koydum 2500 diyorlar.
Reis hiç sorma piyasa varya mahfoldu yine geçen sene 3.5K ya rx 6600 bulabiliyorduk şimdi en kötüsü 5K.serbest piyasa herşeyi öldürdü hocam vallahi sormayın
sonumuz hayrolsun ne diyelim artık konuşsakta fayda yokReis hiç sorma piyasa varya mahfoldu yine geçen sene 3.5K ya rx 6600 bulabiliyorduk şimdi en kötüsü 5K.
Pazarlıkla 8.5K ya kadar 6900XT alabiliyorduk facebook gruplarından vs.vs. şimdi 12K dan başlıyor.
Reis hayır olsun hayır olsun da hiç olacakmış gibi durmuyor.sonumuz hayrolsun ne diyelim artık konuşsakta fayda yok
parası olan sorun etmeden alıyor zaten hocam olan yine garibana oluyor söylenecek söz yokReis hayır olsun hayır olsun da hiç olacakmış gibi durmuyor.
sizde iyi almışsınız zaten hocam hayırlı olsungecen hafta 20kya 5600 ve 4060'li 0 PC aldim. bu ilani gorsem bunu alirdim valla
sagol hocam ama benim 20kya monitor dahil degil ben biraz kaziklandim gibi dusunuyorum... 12400f ve 4060li sistemi itopyada 18.8kya sattilar ben aldiktan 5 gun sonra... ama benimki pckolik 5 sene bakim garantisi var diyolar bakalim ne kadar dogru orasi tartisilir...parası olan sorun etmeden alıyor zaten hocam olan yine garibana oluyor söylenecek söz yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizde iyi almışsınız zaten hocam hayırlı olsun
İyi hocam kazıklanmamışsınız merak etmeyinsagol hocam ama benim 20kya monitor dahil degil ben biraz kaziklandim gibi dusunuyorum... 12400f ve 4060li sistemi itopyada 18.8kya sattilar ben aldiktan 5 gun sonra... ama benimki pckolik 5 sene bakim garantisi var diyolar bakalim ne kadar dogru orasi tartisilir...