Yardım ACİL!! G29 garanti konusu

valla şu an bile masanın yanında arada ets forza asetto oynayasım geliyor üşenip vazgeçiyorum :d

maddi olarak durumun varsa al, öğrencisin diye boşver dedim ben pişman değilim dursun satmam asla mesela

valla şu an bile masanın yanında arada ets forza asetto oynayasım geliyor üşenip vazgeçiyorum :d

maddi olarak durumun varsa al, öğrencisin diye boşver dedim ben pişman değilim dursun satmam asla mesela
kral rafa çıktı şu an alma işi valla vazgeçtim ya

2. el garantililere bak hevesini alıp satanlar çok pg ile alıp taksitte yapabilirsin

2. el garantililere bak hevesini alıp satanlar çok pg ile alıp taksitte yapabilirsin
doğru diyosun kral da bana bi tık hassas bir makine gibi geliyor şehirdışı almaya gözüm korkuyo 2. elde bir sıkıntısı çıkar vs. falan.
hiç deneyimlemediğim için tecrübeli de değilim nerede ne sıkıntısı çıkabilir bilemediğimden 0 almak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aklımda olan fiyat 16bin düzdü, onlar da ithalatçı garantili işte.
6 ay taksitle öderim diye düşündüm ben varsa ekstra seçenek tabii ki bakarım bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bir de bu idefix trendyol gibi sitelerde satılan bazı g29 lar kıbrıs tarzı fişle geliyormuş sanırım ne kadar sağlıklı olur ki kullanmak?
dönüştürücü olacak + satmak istesem 2. elde sıkıntı çıkarmaz mı?

Merhabalar öncelikle,
g29 almayı düşünüyorum fakat satan firmaların çoğu ithalatçı garantili satıyor.
Bu durum bi problem yaratır mı, garantiye yollamak istesem zor olur mu ve en önemlisi alınır mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Logitech garanti servisi Penta. Ürünle alakalı en ufak bir sorununuz olduğunda endişe duymadan gereğini yapacaklarından emin olabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri