drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,333
Onun yerine gamepad al takıl bence ben öyle yapıyorum ets2 özellikle oturduğun yerden gez durvalla ne yalan söyliyim ben de vazgeçtim sanırım
Onun yerine gamepad al takıl bence ben öyle yapıyorum ets2 özellikle oturduğun yerden gez durvalla ne yalan söyliyim ben de vazgeçtim sanırım
o var aslında ama mouse'la oynuyordum ben de şimdiye kadar öyle alıştım ama teşekkür ederim.Onun yerine gamepad al takıl bence ben öyle yapıyorum ets2 özellikle oturduğun yerden gez dur![]()
kral rafa çıktı şu an alma işi valla vazgeçtim yavalla şu an bile masanın yanında arada ets forza asetto oynayasım geliyor üşenip vazgeçiyorum :d
maddi olarak durumun varsa al, öğrencisin diye boşver dedim ben pişman değilim dursun satmam asla mesela
doğru diyosun kral da bana bi tık hassas bir makine gibi geliyor şehirdışı almaya gözüm korkuyo 2. elde bir sıkıntısı çıkar vs. falan.2. el garantililere bak hevesini alıp satanlar çok pg ile alıp taksitte yapabilirsin
Logitech garanti servisi Penta. Ürünle alakalı en ufak bir sorununuz olduğunda endişe duymadan gereğini yapacaklarından emin olabilirsin.Merhabalar öncelikle,
g29 almayı düşünüyorum fakat satan firmaların çoğu ithalatçı garantili satıyor.
Bu durum bi problem yaratır mı, garantiye yollamak istesem zor olur mu ve en önemlisi alınır mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.