Yanlış bilgi soğuk hava veya terli su içmek insanı hasta etmez hastalığın geçerli sebepli virüsler , mikroplar ve enfeksiyonlardır. Şunu yaptığınızda maksimum saç nezlesi olursunuz ve saç dipleriniz ağrır uzun vadede daha kötü.duş al ve cam açık yat.
Saç nezlesi ne hocam migren gibi bir şey miYanlış bilgi soğuk hava veya terli su içmek insanı hasta etmez hastalığın geçerli sebepli virüsler , mikroplar ve enfeksiyonlardır. Şunu yaptığınızda maksimum saç nezlesi olursunuz ve saç dipleriniz ağrır uzun vadede daha kötü.
dene bi bakayım ne oluyorYanlış bilgi soğuk hava veya terli su içmek insanı hasta etmez hastalığın geçerli sebepli virüsler , mikroplar ve enfeksiyonlardır. Şunu yaptığınızda maksimum saç nezlesi olursunuz ve saç dipleriniz ağrır uzun vadede daha kötü.
Olm Hasta Niye Olmaya Çalışıyorsun Bu Gün Gelmiycem De Annem Rahatsız Bu Gün Gelemiycem Fln DeMerhabalar. İşe gitmek istemiyorum. Hiç bir şey yapmıyoruz canım sıkılıyor. Hasta numarası ve hasta olma yöntemi verin. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Sac dipleri agriyor sacta herhangi bir baski olunca küçükken yaşamıştım şapka bere tarzi seyler bile canimi yakiyorduSaç nezlesi ne hocam migren gibi bir şey mi
Yaş kaçtı kardeşim benimbunane bunane gitmicem işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka bir yana gittim zaten. Vazgeçtim.