GP700 ama zamanla biraz sararma yapıyor çok değil benim önerim budur şahsen kullanıyorumMerhaba arkadaşlar.
Yeni mouse aldım superlight ama mousepad çok eski kaldı.
Güncel kaliteli önerileriniz var mı ?
Ne tür oyunlar oynuyorsun. Cam mouse pad mi istersin normal mi ve bütçen ne kadarMerhaba arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar.
Sadece fps oyunları oynuyorum. Mümkünse düz bir mousepad düşünüyorum. Camların fps oyunlarındaki performansı hakkında bilgim yok. Daha iyi olur diyorsanız deneme amaçlı almayı düşünebilirim.Ne tür oyunlar oynuyorsun. Cam mouse pad mi istersin normal mi ve bütçen ne kadar
Cam önerim : https://wraithesports.com/products/wraith-cosmic-glass-v2-mousepad?variant=42724758454465
Normal istiyorsan Glorious mousepadler güzel ve nispeten ucuz. Eğer desenli felan istiyorsan ve ucuz olsun istiyorsan porge ve benzeri markalar işini görür, desenli ve kaliteli olsun diyorsan önerim Tiger gaming marka ürünlerdir. Ben şahsen fps oyuncusuyum immortal 3 eloda oynuyorum yakın bir arkadaşım cam mousepad kullanıyor memnun ama genelde trackingin fazla olduğu oyunlarda biraz daha iyi olduğunu duydum. O yüzden oynadığın oyunda bu konuda biraz önem taşıyor aynı şekilde speed / konturol olayıda birazcık oynadığın oyun ve senin tarzınla alakalı.
aktif olarak steelseries qck kullanıyorum. sürtünmesi daha az olan bir şeyler arıyorum.![]()
PORGE 70x30 Mouse Pad Xxl Büyük Gaming Oyuncu Mousepad Kenar Dikişli Beyaz Mause Pad - Fiyatı, Yorumları
PORGE 70x30 Mouse Pad Xxl Büyük Gaming Oyuncu Mousepad Kenar Dikişli Beyaz mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
veya
![]()
SteelSeries QcK Edge SSMP63822 Medium Gaming MousePad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eğer bütçen varsa https://wraithesports.com/products/lamzu-energon-mousepad gibi ürünlere göz atabilirsin.Sadece fps oyunları oynuyorum. Mümkünse düz bir mousepad düşünüyorum. Camların fps oyunlarındaki performansı hakkında bilgim yok. Daha iyi olur diyorsanız deneme amaçlı almayı düşünebilirim.
aktif olarak steelseries qck kullanıyorum. sürtünmesi daha az olan bir şeyler arıyorum.
knk ben cam istemiyorum fiyat fark etmez 2 k dan düşük olsun razer deathedder v3 için kullanıcam xl düşünüyorum yağ gibi kaysın bi tane önerir misinNe tür oyunlar oynuyorsun. Cam mouse pad mi istersin normal mi ve bütçen ne kadar
Cam önerim : https://wraithesports.com/products/wraith-cosmic-glass-v2-mousepad?variant=42724758454465
Normal istiyorsan Glorious mousepadler güzel ve nispeten ucuz. Eğer desenli felan istiyorsan ve ucuz olsun istiyorsan porge ve benzeri markalar işini görür, desenli ve kaliteli olsun diyorsan önerim Tiger gaming marka ürünlerdir. Ben şahsen fps oyuncusuyum immortal 3 eloda oynuyorum yakın bir arkadaşım cam mousepad kullanıyor memnun ama genelde trackingin fazla olduğu oyunlarda biraz daha iyi olduğunu duydum. O yüzden oynadığın oyunda bu konuda biraz önem taşıyor aynı şekilde speed / konturol olayıda birazcık oynadığın oyun ve senin tarzınla alakalı.