kasarreiss
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Bütçe
- 4101
manyetik klavye bakıyorum 4k yı aşmasın yada azıcık aşabilir beyaz bakmıyorum teşekkürler ( wraith 75 demeyin stock yok)
75 lik bakıyorum ama göz önünde bulundurucam teşekkürlerfun60
Mchose G75 Pro buda sağlam75 lik bakıyorum ama göz önünde bulundurucam teşekkürler
Manyetik bakıyorum hocamMchose G75 Pro buda sağlam
Manyetik bakıyorum hocam
Hocam bunun siyahını düşünüyorum ona özel konu açtım ama kimse cevap vermedi![]()
MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benım bıle alasım geldı yenı gordum
bence uzmez gıbı hocam kullanmadım ama ozellıklerı tam fps oyunları ıcınHocam bunun siyahını düşünüyorum ona özel konu açtım ama kimse cevap vermedi
Manyetik klavye ile mekanik klavye farkı nedir hocammanyetik klavye bakıyorum 4k yı aşmasın yada azıcık aşabilir beyaz bakmıyorum teşekkürler ( wraith 75 demeyin stock yok)
Biraz daha bekleyelim en olmadı onu slıcam gibibence uzmez gıbı hocam kullanmadım ama ozellıklerı tam fps oyunları ıcın
yani 75ten vazgecersenız fun60 almanızı onerırım arkadasımm aldı hıssıyatı vs ok ıyıBiraz daha bekleyelim en olmadı onu slıcam gibi
Hocam manyetik klavyelerin keycapslerinde mıknatıs var en ufak tıklamada algılıyor mekanikde ise bakır tel var ona deyince algılıyor yani manyetik direk algılıyoeManyetik klavye ile mekanik klavye farkı nedir hocam
Hocam 60 a emin olamadım bide fun60 ucuz gibiyani 75ten vazgecersenız fun60 almanızı onerırım arkadasımm aldı hıssıyatı vs ok ıyı
Hocam manyetik klavyelerin keycapslerinde mıknatıs var en ufak tıklamada algılıyor mekanikde ise bakır tel var ona deyince algılıyor yani manyetik direk algılıyoe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 60 a emin olamadım bide fun60 ucuz gibi