:ACİL" MAVİ EKRAN SORUNU NEDİR

Beleks

80+
Reaksiyon skoru
2
Sürekli bilgisayarımda mavi ekran hatası veriyor ve geri açılıyor ayrıca bu mavi ekran sorunu olduğundan beri bilgisayar kaçıyor bazı şeyleri açmıyor mesela denetim amcası uygulaması olsun sürekli mavi ekran çıkıyor ve sürekli format atıyorum format attıktan 4 5 gün sonra tekrar çıkıyor allah rızası için bilen birisi yardımcı olsun

Minidump dosyalarınızı atar mısınız.

Minidump dosyalarınızı atar mısınız.
Yarın atsam yapabilir mısın arkadasjm

Forum, sorunları çözmek ve herkesin ulaşabilmesi, fikrini belirtebilmesi için var. Bu işi özel mecralardan yapmak etik değil ve forum kültürüne aykırı.

Bilgisayardan anlıyor musun instagram falan varsa daha kolay yaparız lütfen yardımcı olur musun kaç aydır aynı sorun her seferinde de oluyor
Sen buraya at ben yardımcı olurum dostum çözeriz. Attığında etiketle beni mutlaka,merak etme.

Forum, sorunları çözmek ve herkesin ulaşabilmesi, fikrini belirtebilmesi için var. Bu işi özel mecralardan yapmak etik değil ve forum kültürüne aykırı.
Hayır yanlış anlama forumu yeni kullanıyorum etiketleme falan bilmiyorum o yüzden
Post automatically merged:

Sen buraya at ben yardımcı olurum dostum çözeriz. Attığında etiketle beni mutlaka,merak etme.
Tamamdır arkadaşım o zaman ben sana buradan yazarım yarın çok çok teşekkür ederim

Geri