Öneri ACİL MONİTÖR ÖNERİSİ

Uskan

80+
Reaksiyon skoru
42
Bütçe
12000
Selamlar, maksimum 12 bin bitçem var ve 240hz 2k monitör istiyorum. IPS panel olursa iyi olur. Monitörümün iç ekranı bir anda çatlamış halde buldum ondan dolayı acil yazdım alıcağım. GtG veya MBRT vs varmış ben bilmiyorum onları. 1ms güzel bişey önerirseniz sevinirim.

Karışık kullanım için G6 G65B öneririm. FPS ağırlıklı oynuyorsan Asus VG27AQML1A

Gigabyte GS27QXA
Monitörden anlıyorsan bu monitör nasıl verilerine bakma şansın var mı ghosting vs olmasın istiyorum
İyi monitör. O da alınabilir. Tek eksiği pivot özelliği yok. North bayou f80 ile güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi monitör. O da alınabilir. Tek eksiği pivot özelliği yok. North bayou f80 ile güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konu yanlış yazılmış olabilir mi? Benim attığımın aynısı fakat VA panel diyor ama IPS panel olarak satılıyor bide ben ordaki verileri anlamıyorum özet olarak nedir ghosting vs bişey var mı

bu konu yanlış yazılmış olabilir mi? Benim attığımın aynısı fakat VA panel diyor ama IPS panel olarak satılıyor bide ben ordaki verileri anlamıyorum özet olarak nedir ghosting vs bişey var mı
Hiçbir yerde Gs27qxa için VA yazmıyor. Sen yanlış görmüşsün. Ufo test fotoğrafları da konmuş. Ghostingi oradan kontrol edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri