Öneri Acil önerilere ihtiyacım var

Zogis

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
1000
Yeni bir sistem kurdum geriye sadece ekran kartı kaldı 1000 tl civarı gibi bir bütçem var .
Oynamayı düşündüğüm oyunlar CS GO, VALORANT, PUBGM ve olursada oyanayabilirsem Gta V bunlar dışında oynuycağım oyun yok .
Grafik ayarlarını maks yapma gibi bir düşüncemde yok açıkcası en fazla meduim yada bir tık üstü onun dışında fazla zorlamak istemiyorum sistemimi.
2 3 gün içinde ekran kartı almam gerekiyor o yüzden acil ekran kartı önerilerine ihtiyacım var.

RX460 falan bak derim

Yeni bir sistem kurdum geriye sadece ekran kartı kaldı 1000 TL civarı gibi bir bütçem var .
Oynamayı düşündüğüm oyunlar CS GO, VALORANT, PUBGM ve olursada oyanayabilirsem Gta V bunlar dışında oynuycağım oyun yok .
Grafik ayarlarını maks yapma gibi bir düşüncemde yok açıkcası en fazla meduim yada bir tık üstü onun dışında fazla zorlamak istemiyorum sistemimi.
2 3 gün içinde ekran kartı almam gerekiyor o yüzden acil ekran kartı önerilerine ihtiyacım var.
Sapphire rx 560 pulse alabilirsin

İlla Sıfır olmasın dersen gtx1650 ye bir bak derim 2. El 1000₺ gibi bir fiyata bulabilirsin.

Sapphire rx 560 pulse alabilirsin
tamamdır bakıcam hemen
Post automatically merged:

İlla Sıfır olmasın dersen gtx1650 ye bir bak derim 2. El 1000₺ gibi bir fiyata bulabilirsin.
tamamdır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,544
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri