Neler Yeni

Yardım Acil PSU değiştirmem gerek!

crabman

80+
aldığım hazır sistemde leş gibi bir psu var her yerde gömülüyor ve markada iyi değil zaten (Hiper 600W kasa ile birlikte gelen PSU)

acilen psu lazım. XPG Pylon 750B modelini buldum sizce alınır mı? Uygun mu?

Sistem imzamda mevcut.

Kasa : https://www.incehesap.com/hiper-zoe...HTPVGPLOJkoZFfED7_La2UfLLoLU6K74aAuQgEALw_wcB

(bendeki 600w olan)

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Mert ash
şuan sendeki psu o sisteme yeterli gibi akım korumalı prizle çözebilirsin olayı

crabman

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan sendeki psu o sisteme yeterli gibi akım korumalı prizle çözebilirsin olayı
Hocam akım korumalı prizle çözülür belki ama ben yine diken üstüne olurum. 3 Aydır diken üstündeyim zaten..

Sizce bu psu nun problemi akım korumalı prizle çözülür mü? Başka bir problem yaratır mı? demek istediğim tüm risk akım korumalı priz ile engellenebilecek mi?

Thadox

80+ Bronze
Akım korumalı priz koruyucu bişe değil o kadar. Ayrıca o sisteme 750 gereksiz fazla olur. Mevcut psu korumalarına bak yani ovp uvp vs oluyorya onlar iyiyse değişmeye gerek yok ama garanti olması için ups alabilirsin. Sana 1000VA yeter.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Mert ash
pcnin çekeceği max 350 falan olur diye düşünüyorum baya boş kalıyor yeni alıp boşa masraf yapmanıza gerek yok

crabman

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akım korumalı priz koruyucu bişe değil o kadar. Ayrıca o sisteme 750 gereksiz fazla olur. Mevcut psu korumalarına bak yani ov uv vs oluyorya onlar iyiyse değişmeye gerek yok ama garanti olması için ups alabilirsin. Sana 1000VA yeter.
hocam koruma falan yok işte problem orda zaten. Ayrıca ilerde 4070 serisi düşünüyorum o yüzden 750 olur diye düşündüm.

Top Bottom