(ACİL) Reboot and select proper boot device hatası

Keyhens

80+
Reaksiyon skoru
31
PC me yeni bir HDD alıp taktım ama şuan windows yüklü olmadığı için sanırım bu hatayı veriyor bunu.windows kurulumunu USB bellek veya CD olmadan yapabilir miyim.

Yapamazsın.

Yapamazsın.

bir pc bul ve rufus dan bı kurulum flashı hazırlayıp wındows kurulumu yapman lazım tek yolu bu diye biliyorum.

Maalesef.

bir pc bul ve rufus dan bı kurulum flashı hazırlayıp wındows kurulumu yapman lazım tek yolu bu diye biliyorum.
kıacası sana burda önyükleme menüsünden bir depolama birimi seç ve windows kurulumu yap diyor.

pc'de önceden windows kurulu bir disk varmıydı?

Ben bir USB belleğe windows ISO dosyası indirsem kendi PC me kurabilirim demi
Post automatically merged:

pc'de önceden windows kurulu bir disk varmıydı?
Evet ama hard disk yandı işte bende yeni hard disk aldım bugün taktım bu hatayı veiryor

Evet ama hard disk yandı işte bende yeni hard disk aldım bugün taktım bu hatayı veiryor
vermesi normal bence.windows kurmanız gerekiyor.

İçinde Windows kurulu olmadigi için hata veriyor zaten
Açılan internette gezebileceginiz bir bilgisayara minimum 8gb bellek bulup takın google'a w10 ISO yazın Microsoft'un kendi sitesi çıkar oradan aracı indire basın aracı indirdikten sonra açın size sorar ISO olarak mı indireceksiniz yoksa USB'ye mi kuracaksınız USB deyip kendi taktiginiz USB yi seçin ve yükleyin sonra onu yeni harddiski taktiginiz PC ye takın ve w10'u kurun

İçinde Windows kurulu olmadigi için hata veriyor zaten
Açılan internette gezebileceginiz bir bilgisayara minimum 8gb bellek bulup takın google'a w10 ISO yazın Microsoft'un kendi sitesi çıkar oradan aracı indire basın aracı indirdikten sonra açın size sorar ISO olarak mı indireceksiniz yoksa USB'ye mi kuracaksınız USB deyip kendi taktiginiz USB yi seçin ve yükleyin sonra onu yeni harddiski taktiginiz PC ye takın ve w10'u kurun
Teşekkürler deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,478
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri