Konuyu düzenleden yapılıyor. Ben çok kararsızım ya. Beni çok cezbetti ama rival 3 satıp 300tlye almış gibi olacam. Her şeyim kalite olsun istiyorum da. Neyse şimdilik almayacağım heraldeBen olsam geçmezdim, abi bu steelseries ürünlerine hastayım ya, ben de stok yapıcam para olsa. Bu arada bu çözüldü ibaresini nasıl koyuyorsunuz, ben de konu açarken lazım oluyor.
Konuyu düzenle yerinde eskiden yardım yazıyordu. Sonra en üstte çözüldü yazıyor. Ona basıyorum.Konuyu düzenleden yapılıyor. Ben çok kararsızım ya. Beni çok cezbetti ama rival 3 satıp 300tlye almış gibi olacam. Her şeyim kalite olsun istiyorum da. Neyse şimdilik almayacağım heralde
Eyvallah kral. Bu arada biraz daha pahalı olması her zaman kaliteli olduğu anlamına gelmez. Bir de elindekini istediğin fiyata satabilecek misin o da var. Türkiye'de ikinci el piyasası ölücülerle dolu, 300 liraya koysan, 100 liraya yarın gelip alıyım diyen çok olur. He illa almak istiyorum, hoşuma gidiyor diyorsan al tabi, sen kullanacaksın günün sonunda.Konuyu düzenleden yapılıyor. Ben çok kararsızım ya. Beni çok cezbetti ama rival 3 satıp 300tlye almış gibi olacam. Her şeyim kalite olsun istiyorum da. Neyse şimdilik almayacağım heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu düzenle yerinde eskiden yardım yazıyordu. Sonra en üstte çözüldü yazıyor. Ona basıyorum.
Kardeşimin arkadaşı alacak gibi. 275tl ye. Ben kullanacağım doğru söylüyorsun ama kullanıcı deneyimi de önemli sonuçta.Eyvallah kral. Bu arada biraz daha pahalı olması her zaman kaliteli olduğu anlamına gelmez. Bir de elindekini istediğin fiyata satabilecek misin o da var. Türkiye'de ikinci el piyasası ölücülerle dolu, 300 liraya koysan, 100 liraya yarın gelip alıyım diyen çok olur. He illa almak istiyorum, hoşuma gidiyor diyorsan al tabi, sen kullanacaksın günün sonunda.