ACİL TIBBI YARDIM LAZIM DİŞİM YERİNDEN ÇIKTI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir kaşık kalekim 1 kaşık çimentoyu su ile karıştır çıkan dişin yerine dök sonra dişini yerleştir zımba gibi olur. En iyi usta bile anlayamaz
Komediden başka bir şey değil. Adamın dişi düşmüş çözümü hastane yerine burda arıyor 😁
Oğlum anlamıyo musunuz dişimi tükürdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ömür boyu eksik dişli olmak istemiyorum

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1721
Bu tarz konulara tepki verilmezse alir başını gider.Burda biz kimiz ki sana öneri verelim.Doktor olan adam bile öneri de bulunmaz.En doğru olanı en yakın sağlık kuruluşuna gitmek.Burada tanımadığın insanların önerisini mi uygulayacaksın.Disini takmak için dişini yerine koy git duvara kafa at tam yerine oturur desem yapacak mısın.Yorma bizi, yaşın çok küçük ailene konuyu anlat git doktora.

yardım edin okulda arkadaşım dişime yanlışlıkla yumruk attı 7 saat önce oldu alt dişlerden biri çıktı yardım edin lütfen yetişin paramedik doktor diş hekimi vs olanlar veya tıbbi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi yardım edin
hocam ben diş hekimliği okicam bi 6 yıl bekler misin

kafana çekiç mi vurdu hocam ? zamanında biz de okulda vs atıyoduk ama hiç böyle şeyler olmuyodu ?

arkadaşın fazla sert vurmuş herhalde kafan da yerinde değil senin. Gitsene doktora belki süt dişindir düşen

Yastığının altına koy sabah uyanınca yerinde olacaktır, diş perileri uğrayacaktır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri