Acil Yardım anakart

Rsewest01

80+
Reaksiyon skoru
74
Selam dostlar anakartim görüntüdeki gibi geldi normali böylemi ve de kargo paketimin üstünde ihtirazi kayıt belgesi diye bir şey var dı acil yardimm görüntüdeki birtane eksik normali böyle mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım beyler lütfen

Ekler

• 20200609_192946.webp
    20200609_192946.webp
    631.9 KB · Hit: 59
evet yanlış takma diye öyle onlar, oraya takman gereken kablolarda da aynı yer kapalı olarak gelecektir. bilmiyorsan kendin birleştirme parçaları bence kısadevreye yol açma, işlemcini takarken köşesinde küçük bir üçgen var onun anakartta da karşılığı var dikkat et.

Son düzenleme:
evet yanlış takma diye öyle onlar, oraya takman gereken kablolarda da aynı yer kapalı olarak gelecektir. bilmiyırsan kendin birleştirme parçaları bence kısadevreye yol açma, işlemcini takarken köşesinde küçük bir üçgen var onun anakartta da karşılığı var dikkat et.
Eyv hocam öyle net bilgim yoktu kargo üzerine ihtirazi diye bir şey var o yüzden korktum

evet yanlış takma diye öyle onlar, oraya takman gereken kablolarda da aynı yer kapalı olarak gelecektir. bilmiyırsan kendin birleştirme parçaları bence kısadevreye yol açma, işlemcini takarken köşesinde küçük bir üçgen var onun anakartta da karşılığı var dikkat et.
Katılıyorum.

Geri