Neler Yeni

Çözüldü✓ ACİL YARDIM EDİN !!!!!!!!!!!!!!!!

Ogyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Karabakal
Uygun Olmayan Konu Başlığı
benim 2 tane sata3 ssd im var eskisinde oyunlar vardı onları belleğe attım 2.ssdye geçtim windows falan kuruluydu ssdninde yarısı doluydu ama windows ekranı gelmedi siyah bi ekran geldi ve siyah ekranda Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot media in selected Boot device and press a key yazıyor lütfen hemen yardım edin

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,327
İsim
Emir

çözümü burada yer alması gerek

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmetcan
benim 2 tane sata3 ssd im var eskisinde oyunlar vardı onları belleğe attım 2.ssdye geçtim windows falan kuruluydu ssdninde yarısı doluydu ama windows ekranı gelmedi siyah bi ekran geldi ve siyah ekranda Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot media in selected Boot device and press a key yazıyor lütfen hemen yardım edin
Öncelikle Bios menüsü'nü aç ve başlatma seçeneklerin'de Windows'sun kurulu olduğu ssd'yi en başa al veya Baslatama Seçeneği kısmı varsa ordan Windowsun kurulu olduğu ssd'yi seç (biostan bios'a değişiyor)

Eğer olmaz ise kabloları veya tam taktığın mı kontrol et

Ogyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Karabakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

çözümü burada yer alması gerek
Hocam çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle Bios menüsü'nü aç ve başlatma seçeneklerin'de Windows'sun kurulu olduğu ssd'yi en başa al veya Baslatama Seçeneği kısmı varsa ordan Windowsun kurulu olduğu ssd'yi seç (biostan bios'a değişiyor)

Eğer olmaz ise kabloları veya tam taktığın mı kontrol et
Çözdüm hocam sıkıntı yok

Top Bottom