hayır dalga geçmiyorumHocam dalga mı geçiyorsunuz bu ne saçma bir konu
Peki nedenhayır dalga geçmiyorum
Yani istersen annenin fotoğrafını koy basina ne gelebilir ki? Zaten suratını sansürledim demişsin e fbi cia falan da peşinde olmadığına görehayır dalga geçmiyorum
nefsime yenik düştüm pişmanımPeki neden
Hocam fazla film izlemissin heralde etkisinden çıkman lazıminsanların resimlerini ç*plak yapan ai kullandım. bir resim buldum kişinin suratını tamamen gizledim ve ai sitesine yükledim. bu işlemler yapılırken vpn açıktı. başka bir mail ile giriş yaptım. sıkıntı çıkarmı? resmi hiç bir yerde paylaşmadım veya bilgisayara kaydetmedim.
ne bileyim resmi alırlar başka yere atarlar falan sıkıntı çıkmasın. zaten kaydetmedim hiç bir yere resmi indirmedimYani istersen annenin fotoğrafını koy basina ne gelebilir ki? Zaten suratını sansürledim demişsin e fbi cia falan da peşinde olmadığına göre
demi hocam bişey olmuyor ondan içim rahatlasın birazHocam fazla film izlemissin heralde etkisinden çıkman lazım
Bir şey olmaz hocam ayrıca vpn olsa bile bulacak olan kişi sizi bulabilir o yüzden vpneye güvenip sakat işler yapmayın lütfen.ne bileyim resmi alırlar başka yere atarlar falan sıkıntı çıkmasın. zaten kaydetmedim hiç bir yere resmi indirmedim
tamamdır hocam sağolun varolunBir şey olmaz hocam ayrıca vpn olsa bile bulacak olan kişi sizi bulabilir o yüzden vpneye güvenip sakat işler yapmayın lütfen.
Katilde pişman olur başına geleceklerdende sen sorumlusunnefsime yenik düştüm pişmanım