Neler Yeni

Acil yayınları matematiğin ilacı nasıldır ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

bwNN

80+ Silver
Hocam valla şimdiden kafam çok karışmaya başladı. Fakat ders çalışmayı seven bir insanım. Yapabileceğimi düşünüyorum. Rehber hocam da benden umutlu şimdilik.
Açıkçası kendi kişiliğimden bahsedeyim biraz.
Kendi kendime ders çalışasım gelmez. Fakat mesela bana bir ödev verilirse, şu tarihe kadar şu kaynaktan şu kadar soru çöz, şu sayfaları çöz denirse gider eğlene eğlene çözerim. Üstünde durulması gereken, durulduğunda ise verilen her şeyi yapan birisiyim.
Online koçluk yapan derece ogrencilerinden kocluk alabilirsin butcen varsa

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Duyan herkes şaşırıyor genellikle. Çünkü dediğiniz gibi insanlar daha çok tıp veya yazılım istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

40 seanstan sonra 3d tyt geometri çözeceğim. Belki de ikisini birlikte ilerletirim bilmiyorum. Şuan daha elimde bir planlama yok.
Eşit ağıtlıkta bile yönetim bilişim sistemleri duyuyorum.
artık içinde bilişim kelimesi geçen bölüme millet atlıyor sırf ondan soğudum bilgisayardan gittim ee seçtim en aızndan bir farkım olur diye ve ilgim olduğundan

Zechion

80+ Silver
Eşit ağıtlıkta bile yönetim bilişim sistemleri duyuyorum.
artık içinde bilişim kelimesi geçen bölüme millet atlıyor sırf ondan soğudum bilgisayardan gittim ee seçtim en aızndan bir farkım olur diye ve ilgim olduğundan
Hocam resminizi değiştirmişsiniz. Seçtiğiniz bölümden ve isminizi okuyunca siz olduğunuzu anladım. Konuya izin gelmenizi dört gözle bekliyordum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam resminizi değiştirmişsiniz. Seçtiğiniz bölümden ve isminizi okuyunca siz olduğunuzu anladım. Konuya izin gelmenizi dört gözle bekliyordum.
Mutlu ettin beni Allah seni de mutlu etsin :)
Ayrıca bronzdan plat olunca insan hayatta bir başarı sayıp onurlandırıyor :D

Zechion

80+ Silver
Güncelleme : Hocanın bana bunu önermesi baya iyi olmuş. Konuları unutmuşum. Tekrar niteliğinde oluyor.

Top Bottom