Neler Yeni

Acil yayınları matematiğin ilacı nasıldır ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi. Bana bir sorunu yok. Zaten ilk dönem tyt dönemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler. Pilotaj istiyorum
Bruh moment yaşıyorum :D
inşallah tutar ama dediğim gibi sayısal kurtlar sofrasına döndü bir ea ve sözelciden daha fazla çalışın

usisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
huseyin
Geometride 40 seans önerdi. Geometriyi hiç yapamadığım için en kolay kaynaklardan birisini vermesini istedim.
AYT'de ise ben apotemi falan seviyesindeyken bana Matematiğin ilacını önerdi. Belki de ben direkt üst seviye kaynaklardan başladım diyedir. Çünkü ben direkt apotemiden başladım kolay kaynak almadım. Direkt o seviyede soru çözmeye başladım.
geometride kenan karadan ilerle tüm videoları izle üstüne 345 geo 3d ayt geo çöz ben sadece bu üç kaynağı kullandım geo denemesi bile çözmedim tyt ayt geo full

Zechion

80+ Silver
Bruh moment yaşıyorum :D
inşallah tutar ama dediğim gibi sayısal kurtlar sofrasına döndü.
Duyan herkes şaşırıyor genellikle. Çünkü dediğiniz gibi insanlar daha çok tıp veya yazılım istiyor.

geometride kenan karadan ilerle tüm videoları izle üstüne 345 geo 3d ayt geo çöz ben sadece bu üç kaynağı kullandım geo denemesi bile çözmedim tyt ayt geo full
40 seanstan sonra 3d tyt geometri çözeceğim. Belki de ikisini birlikte ilerletirim bilmiyorum. Şuan daha elimde bir planlama yok.

Nedox

80+ Bronze
Hocam matematik olarak Orijinal yayınları.
Geometri olarak Toprak yayınları ve 3D öneririm.

bwNN

80+ Silver
Ben 11 e yeni geçtim acil matematik ayt aldım kesin zorlanıp kenara atıcam ama olsun .d

Total 35 filan işte 16-17 Türkçe 5-6 fen 9-10 sosyal 6-7 mat

Dil bilgim , geom , problemim sıfır dershanede 1 ayda üslü sayılar geldik daha geometriye dün çalışmaya başladım bakalım 11 başlamadan 50 leri görmek istiyorum
Hocam mat netiniz 3 ve acil mi aliyonuz cok buyuk hata

Zechion

80+ Silver
Hocam mat netiniz 3 ve acil mi aliyonuz cok buyuk hata
En kötü sonrasında çözer. Fiyatları daha da artmadan almış oldu. Eskiden 15 kita falan 400 lira tutarken şimdi 2 kitap 300 lira tutuyor.

Rulep

80+ Gold

usisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
huseyin
Duyan herkes şaşırıyor genellikle. Çünkü dediğiniz gibi insanlar daha çok tıp veya yazılım istiyor.

40 seanstan sonra 3d tyt geometri çözeceğim. Belki de ikisini birlikte ilerletirim bilmiyorum. Şuan daha elimde bir planlama yok.
dostum sene başında benim geo tamamen 0 dı en kolay soruları yanlış yapıyordum boşuna özel derse para verme kenan kara ile geometri al ve tüm videoları dikkatlice izle ve ek kaynaktan çöz 345 i tavsiye ederim çünkü o soruların çözümü youtubeden gene kenan kara şöyle bir şey var 345 te ayt nin özel konuları yok bunun içinde 3D ayt geonetri kitabını al 12. sınıfsan bir çalışma temposu ile rahat bir şekilde halledersin 11 sen az ve düzenli olarak çok daha kolay olur 12 de benim gibi uğraşmazssın

Zechion

80+ Silver
İlk dönem tyt 2.dönem ayt çalışırım derseniz 200-300k yaparsınız
İşte öyle bir eşeklik yapmamam için hem bilgili kişiler, hem de rehber hocamdan yardım alıyorum. (y)

dostum sene başında benim geo tamamen 0 dı en kolay soruları yanlış yapıyordum boşuna özel derse para verme kenan kara ile geometri al ve tüm videoları dikkatlice izle ve ek kaynaktan çöz 345 i tavsiye ederim çünkü o soruların çözümü youtubeden gene kenan kara şöyle bir şey var 345 te ayt nin özel konuları yok bunun içinde 3D ayt geonetri kitabını al 12. sınıfsan bir çalışma temposu ile rahat bir şekilde halledersin 11 sen az ve düzenli olarak çok daha kolay olur 12 de benim gibi uğraşmazssın
12. sınfım. Eyüp B. tercih ediyorum video anlamında.

bwNN

80+ Silver
İşte öyle bir eşeklik yapmamam için hem bilgili kişiler, hem de rehber hocamdan yardım alıyorum. (y)

12. sınfım. Eyüp B. tercih ediyorum video anlamında.
En mantikli olan tyt ayt beraber goturmek tabi temel varsa biraz yoksa mecbur önce biraz tyt sonra ayt

Zechion

80+ Silver
En mantikli olan tyt ayt beraber goturmek tabi temel varsa biraz yoksa mecbur önce biraz tyt sonra ayt
Hocam valla şimdiden kafam çok karışmaya başladı. Fakat ders çalışmayı seven bir insanım. Yapabileceğimi düşünüyorum. Rehber hocam da benden umutlu şimdilik.
Açıkçası kendi kişiliğimden bahsedeyim biraz.
Kendi kendime ders çalışasım gelmez. Fakat mesela bana bir ödev verilirse, şu tarihe kadar şu kaynaktan şu kadar soru çöz, şu sayfaları çöz denirse gider eğlene eğlene çözerim. Üstünde durulması gereken, durulduğunda ise verilen her şeyi yapan birisiyim.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Çözmeyeceksen ve seni zorlayacağını düşünüyorsan sadece heves kaçırır. Seviyene göre kaynaklardan başla.
Daha gelmedi bakıcam 12 de çözerim 11 de daha kolay bişey çözerim vaktim çok zatem 345 seviyesinde kaynak bile çözemedim hep basitten gidiyorum karekök sıfır filan

Ben kendi düşüncemi söyleyeyim. Fakat sen tabii ki rehber hocanı dinle. Problemi en sonlara doğru bırak. Konu eksiğin sakın olmasın. Ben mesela bugün girdiğim denemede konu eksiğimden dolayı yaklaşık 10 soruyu boş bırakmak zorunda kaldım (matematik). Olmasa hepsini rahatça çözerdim. 11. sınıfta dershane tercihini yanlış yaptım bir kaç sıkıntı oldu. O sebeple konuda eksik kaldım. Stajım sebebiyle yazımı da çok verimli geçiremedim.
Dil bilgisi halledilir. Hepsi halledilecek şeyler. Zaten ben şu mantıkla bakıyorum. Diyelim TYT'den 2 kaynak bitirdin matematik için, veya üç. Her biri yaklaşık 3000 soru içeriyor. 9000 soru çözmüş oldun sadece matematik için. Zaten o 9000 soruyu çözmüşsün, önüne gelecek olan 40 soru seni korkutmamalı.
Teşekkür ederim hocam 11 de rutin problem paragraf alışkanlığı kazanırsam süper olucak seneye yazın tyt Türkçeden yana sorunum olmaz en azından fen filan çalışırım

Zechion

80+ Silver
Teşekkür ederim hocam 11 de rutin problem paragraf alışkanlığı kazanırsam süper olucak seneye yazın tyt Türkçeden yana sorunum olmaz en azından fen filan çalışırım
Paragraf sıkıyor insanı ya. Denemelerde sözel kısım bitsin diye dua etmeye başlıyorum artık. Daraltıyor adamı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,137
Üyeler
164,449
Son üye
aperion322
Top Bottom