Neler Yeni

Acil yayınları matematiğin ilacı nasıldır ?

Zechion

80+ Silver
Total 35 filan işte 16-17 Türkçe 5-6 fen 9-10 sosyal 6-7 mat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dil bilgim , geom , problemim sıfır dershanede 1 ayda üslü sayılar geldik daha geometriye dün çalışmaya başladım bakalım 11 başlamadan 50 leri görmek istiyorum
Ben kendi düşüncemi söyleyeyim. Fakat sen tabii ki rehber hocanı dinle. Problemi en sonlara doğru bırak. Konu eksiğin sakın olmasın. Ben mesela bugün girdiğim denemede konu eksiğimden dolayı yaklaşık 10 soruyu boş bırakmak zorunda kaldım (matematik). Olmasa hepsini rahatça çözerdim. 11. sınıfta dershane tercihini yanlış yaptım bir kaç sıkıntı oldu. O sebeple konuda eksik kaldım. Stajım sebebiyle yazımı da çok verimli geçiremedim.
Dil bilgisi halledilir. Hepsi halledilecek şeyler. Zaten ben şu mantıkla bakıyorum. Diyelim TYT'den 2 kaynak bitirdin matematik için, veya üç. Her biri yaklaşık 3000 soru içeriyor. 9000 soru çözmüş oldun sadece matematik için. Zaten o 9000 soruyu çözmüşsün, önüne gelecek olan 40 soru seni korkutmamalı.

Rulep

80+ Gold
Geometride 40 seans önerdi. Geometriyi hiç yapamadığım için en kolay kaynaklardan birisini vermesini istedim.
AYT'de ise ben apotemi falan seviyesindeyken bana Matematiğin ilacını önerdi. Belki de ben direkt üst seviye kaynaklardan başladım diyedir. Çünkü ben direkt apotemiden başladım kolay kaynak almadım. Direkt o seviyede soru çözmeye başladım.
Tyt ne ayt netlerin kaç 40 seansı salla geometrinin ilacın al

Zechion

80+ Silver
Tyt ne ayt netlerin kaç 40 seansı salla geometrinin ilacın al
Hocam aldım bile kitapları. TYT netlerim 50 civarında. Fakat dershane bittikten sonra çalıştım. Şuan netlerim daha artmış olması gerek. 345'te falan zorlanırken, 3D'nin bile kolay gelmeye başladığı seviyedeyim şuan. O yüzden tam bir cevap veremem netler konusunda. AYT denemesine daha girmedim.

Rulep

80+ Gold
Hocam aldım bile kitapları. TYT netlerim 50 civarında. Fakat dershane bittikten sonra çalıştım. Şuan netlerim daha artmış olması gerek. 345'te falan zorlanırken, 3D'nin bile kolay gelmeye başladığı seviyedeyim şuan. O yüzden tam bir cevap veremem netler konusunda. AYT denemesine daha girmedim.
3dnin bölüm testlerinde son 3 soruyu, bireber ve tümevarım testlerini zorlanmadan çözebiliyor musunuz

melidoas6

80+ Silver
Ben 11 e yeni geçtim acil matematik ayt aldım kesin zorlanıp kenara atıcam ama olsun .d

Total 35 filan işte 16-17 Türkçe 5-6 fen 9-10 sosyal 6-7 mat

Dil bilgim , geom , problemim sıfır dershanede 1 ayda üslü sayılar geldik daha geometriye dün çalışmaya başladım bakalım 11 başlamadan 50 leri görmek istiyorum
Çözmeyeceksen ve seni zorlayacağını düşünüyorsan sadece heves kaçırır. Seviyene göre kaynaklardan başla.

Zechion

80+ Silver
3dnin bölüm testlerinde son 3 soruyu, bireber ve tümevarım testlerini zorlanmadan çözebiliyor musunuz
3D'yi daha yeni aldım. Tümevarım testlerine gelmedim fakat ; son 3 soru ve birebir ösym'leri çözebiliyorum.

Rulep

80+ Gold
3D'yi daha yeni aldım. Tümevarım testlerine gelmedim fakat ; son 3 soru ve birebir ösym'leri çözebiliyorum.
Yapıyorsunuz bu sporu hocam. Bu arada rehberlikçi sizi ayt ye başlattı neden ayt kaynak aldınız ki

melidoas6

80+ Silver
Apotemi bitirenin çözmesini gerek yok gibi artık en üst seviye zaten

Bende fizikde 40 seans tyt aldım bence mantıklı olmuş o geometri matematiğe benzemiyor hiç.
Apoteminin üst seviye olan kısmı sonlardaki testleridir. Güzel kaynaktır. Yanında çap, acil, orijinal fasiküllleri çözülebilir

Zechion

80+ Silver
Yapıyorsunuz bu sporu hocam. Bu arada rehberlikçi sizi ayt ye başlattı neden ayt kaynak aldınız ki
AYT'ye neden başlattı bilmiyorum. Ben 2. dönem başlarım diye düşünüyordum. Fakat hedefimin yüksek olduğunu söyleyince böyle uygun gördü galiba. Öncesinde de apotemi çözdüğümü söyledim. Belki de konuları unutmayayım, elimde hafif çerezlik bir kitap olsun diye yapmıştır. Bilemem. Aslında pek zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü hiç temel kaynak çözmeden direkt apotemi falan o seviyelere atladım ben. İşime gelir diye düşünüyorum.

Rulep

80+ Gold
AYT'ye neden başlattı bilmiyorum. Ben 2. dönem başlarım diye düşünüyordum. Fakat hedefimin yüksek olduğunu söyleyince böyle uygun gördü galiba. Öncesinde de apotemi çözdüğümü söyledim. Belki de konuları unutmayayım, elimde hafif çerezlik bir kitap olsun diye yapmıştır. Bilemem. Aslında pek zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü hiç temel kaynak çözmeden direkt apotemi falan o seviyelere atladım ben. İşime gelir diye düşünüyorum.
Hedef sıralama kaç ve sayısalcı mısınız

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Acil yayınları ayt matematiğin ilacı nasıl bir kitaptır ? Normalde apotemi falan çözerim hep fakat bugün ki dershane hocam seninle sıfırdan başlayacağız dedi ve bunu aldırdı. Çok kolay kaçar mı ?
bence gerek yoktu Apotemi gibi kaliteli ve güzel bir yayından açıkçası Acil gibi eski akfalı bir yayına geçmek bile hatalı ki siz o kadar temel değilsiniz gibi.
Açıkçası gereksiz geldi bana bunun yerine üçdörtbeş yayınları tercihi daha iyi olur diğerleri için ama sizin için Apotemi çözüyorsanız devam edin.

Sayısalcıyım. Hedef sıralamam 5k ve sonrası
Kolay gelsin şimdiden çok iyi çalış sayısal kurtlar sofrasına döndü artık ve tahminimce tıp ya da bilgisayar istiyorsunuz ki ülkemizin %101'i bunları istiyor bakışınızı geniş tutun tercih döneminizde tavsiyem

Zechion

80+ Silver
bence gerek yoktu Apotemi gibi kaliteli ve güzel bir yayından açıkçası Acil gibi eski akfalı bir yayına geçmek bile hatalı ki siz o kadar temel değilsiniz gibi.
Açıkçası gereksiz geldi bana bunun yerine üçdörtbeş yayınları tercihi daha iyi olur diğerleri için ama sizin için Apotemi çözüyorsanız devam edin.
Dediğim gibi. Bana bir sorunu yok. Zaten ilk dönem tyt dönemi.

Kolay gelsin şimdiden çok iyi çalış sayısal kurtlar sofrasına döndü artık ve tahminimce tıp ya da bilgisayar istiyorsunuz ki ülkemizin %101'i bunları istiyor bakışınızı geniş tutun tercih döneminizde tavsiyem
Teşekkürler. İstediğim bölüm pilotaj.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,142
Üyeler
164,449
Son üye
aperion322
Top Bottom