Buraks
80+ Silver
- Katılım
- 31 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 2,615
Dahası
Dying light gibi bir oyunda bu kadar düşük FPS alması çok garibime gitti bu sizce neden ??
Laptop Dell g serisi galiba beyaz modeli beyaz renk üstünde siyah boya serpistirmesi var kasası güzel versiyin alienware benzio biraz dimiDying light gibi bir oyunda bu kadar düşük FPS alması çok garibime gitti bu sizce neden ??
Alıntıyı görüntüle
%17 GPU kullanımı var garanti ne alaka şuanbende de aynı durum vardı garantiye gönderdim bios ve ec güncellemesi yaptık sorun giderildi dediler. kendin yapabilirsen bi bios güncellemesi yapıp temiz kurulumla tekrar denemeni tavsiye ederim. benim sorunum o şekilde çözülmüştü.
Deniyorum%17 GPU kullanımı var garanti ne alaka şuan. Fps sınırı olabilir. Geforece Experience uygulamasında ayarlar bölümünde pil optimizasyonu bölümü var ora açıksa kapat fps sınırlıyor.
Hala düzelmedi%17 GPU kullanımı var garanti ne alaka şuan. Fps sınırı olabilir. Geforece Experience uygulamasında ayarlar bölümünde pil optimizasyonu bölümü var ora açıksa kapat fps sınırlıyor.
Nasıl ne alaka%17 GPU kullanımı var garanti ne alaka şuan. Fps sınırı olabilir. Geforece Experience uygulamasında ayarlar bölümünde pil optimizasyonu bölümü var ora açıksa kapat fps sınırlıyor.
düzeldimi kardeşim bendede aynı sorun varBaşka çözüm?